Z novo Restavracijo Tuš v Celju bogatejša kulinarična ponudba

  • 4

V Planetu Tuš Celje je svoja vrata odprla nova Restavracija Tuš, ki v ospredje postavlja želje gostov in sodobne kulinarične smernice. Otvoritev trendovske samopostrežne restavracije je pospremil pester zabavni program in brezplačne degustacije.

Sodobna Restavracija Tuš svojim gostom ponuja možnost, da si sami sestavijo svoj meni, ki ustreza njihovemu trenutnemu razpoloženju in žejam. Po svojem okusu lahko tako zadovoljijo potrebo po hitrem, a hkrati tudi kakovostnem obroku, ali počasi uživajo v kulinaričnih dobrotah. Izbirajo lahko med pestro ponudbo juh in okusnih enolončnic, sestavijo solato iz bogato obloženega solatnega bara, ki jo odlično izpopolnijo z različnimi prelivi, si postrežejo v sadnem baru s svežim in izberejo svež naravni sok ali tortico iz vitrine. Tuševi kuharji dodatno skrbijo za pripravo dnevno svežih malic in kosil, pa tudi pestro sestavljenih sendvičev ter okusnih pic za vse, ki jim primanjkuje časa in pričakujejo hitro pripravljen polnovredni obrok.

 

Pri oblikovanju dnevno sveže ponudbe v Tušu ostajajo zvesti predvsem lokalnim dobaviteljem in pridelovalcem hrane. Tako obiskovalcem zagotavljajo preverjeno kakovost po dostopnih cenah, saj so dnevni meniji, ki jih obiskovalci lahko redno preverjajo tudi na Tuševi spletni strani, na voljo že od 3,90 € dalje. Delovni čas Restavracije Tuš Celje je od ponedeljka do sobote, od 9. do 20. ure, in ob nedeljah od 9. do 14. ure.

< Nazaj

Ostale novice