Yo-Zo na predzadnjem mestu

Boj za pokal bowlinga zvezd se v Planetu Tuš v Celju nadaljuje. Duo YO-ZO, ki se je včeraj boril za pokal, pa je daleč od finalistov.

Boj za pokal bowlinga zvezd se v Planetu Tuš v Celju nadaljuje. Duo YO-ZO, ki se je včeraj boril za pokal, pa je daleč od finalistov.

Joco, ki je bil boljši od dvojice in katerega rezultat se bo preračunal v fond za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, je tako včeraj pribowlal le skromnih 105 točk in se s tem uvrstil na neslavno predzadnje mesto. Vendar pa tudi njegov prispevek v dobrodelni sklad ni zanemarljiv. Za ´Malo hišo´ iz Pilštanja je dodal 210.000 tolarjev. Dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za ´Malo hišo´. Skupaj so tako Six Pack Čukur, Peter Poles, Alya in včeraj Joco iz dua YO-ZO priigrali že 962.000 tolarjev.

Po treh tekmovalcih s 167 točkami še vedno prepričljivo vodi Peter Poles. 11. avgusta ob 21. uri pa nas v bowlingu Planeta Tuš že čaka nova zvezda. Petrov rezultat se za sedaj zdi nedosegljiv, vendar pa je z malo treninga mogoče vse. Morda celo osvojitev jeklenega lepotca – Kawasakija z-1000, ki ga v Tušu podarjajo za Perfect game. Pridite, postaja vedno bolj napeto.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.