Yo-Zo na predzadnjem mestu

Boj za pokal bowlinga zvezd se v Planetu Tuš v Celju nadaljuje. Duo YO-ZO, ki se je včeraj boril za pokal, pa je daleč od finalistov.

Boj za pokal bowlinga zvezd se v Planetu Tuš v Celju nadaljuje. Duo YO-ZO, ki se je včeraj boril za pokal, pa je daleč od finalistov.

Joco, ki je bil boljši od dvojice in katerega rezultat se bo preračunal v fond za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, je tako včeraj pribowlal le skromnih 105 točk in se s tem uvrstil na neslavno predzadnje mesto. Vendar pa tudi njegov prispevek v dobrodelni sklad ni zanemarljiv. Za ´Malo hišo´ iz Pilštanja je dodal 210.000 tolarjev. Dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za ´Malo hišo´. Skupaj so tako Six Pack Čukur, Peter Poles, Alya in včeraj Joco iz dua YO-ZO priigrali že 962.000 tolarjev.

Po treh tekmovalcih s 167 točkami še vedno prepričljivo vodi Peter Poles. 11. avgusta ob 21. uri pa nas v bowlingu Planeta Tuš že čaka nova zvezda. Petrov rezultat se za sedaj zdi nedosegljiv, vendar pa je z malo treninga mogoče vse. Morda celo osvojitev jeklenega lepotca – Kawasakija z-1000, ki ga v Tušu podarjajo za Perfect game. Pridite, postaja vedno bolj napeto.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več