Yo-Zo na predzadnjem mestu

Boj za pokal bowlinga zvezd se v Planetu Tuš v Celju nadaljuje. Duo YO-ZO, ki se je včeraj boril za pokal, pa je daleč od finalistov.

Joco, ki je bil boljši od dvojice in katerega rezultat se bo preračunal v fond za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, je tako včeraj pribowlal le skromnih 105 točk in se s tem uvrstil na neslavno predzadnje mesto. Vendar pa tudi njegov prispevek v dobrodelni sklad ni zanemarljiv. Za ´Malo hišo´ iz Pilštanja je dodal 210.000 tolarjev. Dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za ´Malo hišo´. Skupaj so tako Six Pack Čukur, Peter Poles, Alya in včeraj Joco iz dua YO-ZO priigrali že 962.000 tolarjev.

Po treh tekmovalcih s 167 točkami še vedno prepričljivo vodi Peter Poles. 11. avgusta ob 21. uri pa nas v bowlingu Planeta Tuš že čaka nova zvezda. Petrov rezultat se za sedaj zdi nedosegljiv, vendar pa je z malo treninga mogoče vse. Morda celo osvojitev jeklenega lepotca – Kawasakija z-1000, ki ga v Tušu podarjajo za Perfect game. Pridite, postaja vedno bolj napeto.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec