Yo-Zo na predzadnjem mestu

Boj za pokal bowlinga zvezd se v Planetu Tuš v Celju nadaljuje. Duo YO-ZO, ki se je včeraj boril za pokal, pa je daleč od finalistov.

Boj za pokal bowlinga zvezd se v Planetu Tuš v Celju nadaljuje. Duo YO-ZO, ki se je včeraj boril za pokal, pa je daleč od finalistov.

Joco, ki je bil boljši od dvojice in katerega rezultat se bo preračunal v fond za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, je tako včeraj pribowlal le skromnih 105 točk in se s tem uvrstil na neslavno predzadnje mesto. Vendar pa tudi njegov prispevek v dobrodelni sklad ni zanemarljiv. Za ´Malo hišo´ iz Pilštanja je dodal 210.000 tolarjev. Dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za ´Malo hišo´. Skupaj so tako Six Pack Čukur, Peter Poles, Alya in včeraj Joco iz dua YO-ZO priigrali že 962.000 tolarjev.

Po treh tekmovalcih s 167 točkami še vedno prepričljivo vodi Peter Poles. 11. avgusta ob 21. uri pa nas v bowlingu Planeta Tuš že čaka nova zvezda. Petrov rezultat se za sedaj zdi nedosegljiv, vendar pa je z malo treninga mogoče vse. Morda celo osvojitev jeklenega lepotca – Kawasakija z-1000, ki ga v Tušu podarjajo za Perfect game. Pridite, postaja vedno bolj napeto.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več