Yo-Zo na predzadnjem mestu

Boj za pokal bowlinga zvezd se v Planetu Tuš v Celju nadaljuje. Duo YO-ZO, ki se je včeraj boril za pokal, pa je daleč od finalistov.

Boj za pokal bowlinga zvezd se v Planetu Tuš v Celju nadaljuje. Duo YO-ZO, ki se je včeraj boril za pokal, pa je daleč od finalistov.

Joco, ki je bil boljši od dvojice in katerega rezultat se bo preračunal v fond za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, je tako včeraj pribowlal le skromnih 105 točk in se s tem uvrstil na neslavno predzadnje mesto. Vendar pa tudi njegov prispevek v dobrodelni sklad ni zanemarljiv. Za ´Malo hišo´ iz Pilštanja je dodal 210.000 tolarjev. Dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za ´Malo hišo´. Skupaj so tako Six Pack Čukur, Peter Poles, Alya in včeraj Joco iz dua YO-ZO priigrali že 962.000 tolarjev.

Po treh tekmovalcih s 167 točkami še vedno prepričljivo vodi Peter Poles. 11. avgusta ob 21. uri pa nas v bowlingu Planeta Tuš že čaka nova zvezda. Petrov rezultat se za sedaj zdi nedosegljiv, vendar pa je z malo treninga mogoče vse. Morda celo osvojitev jeklenega lepotca – Kawasakija z-1000, ki ga v Tušu podarjajo za Perfect game. Pridite, postaja vedno bolj napeto.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več