www.planet-tus.com – najboljši Social Network projekt v Sloveniji

V Tušu smo včeraj ob zaključku letošnje Net konference prejeli nagrado za spletno odličnost Izidor 2007. Tema letošnjega razpisa, na katerega se je prijavilo kar 31 projektov, je bil social networking. Strokovno žirijo pa je najbolj prepričal spletni projekt www.planet-tus.com.

Strokovna komisija je svojo odločitev o podelitvi nagrade utemeljila: ˝Planet Tuš je eden redkih dejanskih Social Network projektov v Sloveniji, ki mladim omogoča, da si na spletu zgradijo enostavne profile in se skozi njih nemoteno povezujejo. S svojo dovršeno obliko in opcijami je med uporabniki zagotovo priljubljen. Kar pa je žirijo še posebej prepričalo, je ujemanje med naravo dialoga znotraj skupnosti s siceršnjim poslovanjem Tuša v celoti. S spletnimi skupnostmi, kot je ta, se temu narodu ni treba bati za svojo prihodnost.˝

Nov koncept interaktivne spletne predstavitve Planetov Tuš je bil predstavljen decembra 2006. Obiskovalci pa najdejo na njej mnogo več kot le informacije, povezane s kinom, bowlingom, biljardom in prireditvami v Planetih Tuš. Spletni portal prepriča z dinamičnim designom, zanimivimi in zabavnimi interaktivnimi vsebinami, enostavnim pregledovanjem in pestro nadgradnjo za člane e-skupnosti. Funkcionalnosti novega portala selijo izkušnjo iz resničnih Planetov Tuš na splet. Portal pa združuje tako vsebine in storitve z novimi in učinkovitimi orodji za izgradnjo spletne skupnosti.