Woody Allen in Meryl Streep v novih uspešnicah

  • 1

Prvi septembrski filmski teden se bo v Planetih Tuš začel s tremi novostmi. Na velika platna prihajata komediji Kako začiniti zakon z legendarnima Meryl Streep in Tommy Lee Jonesom ter Rimu z ljubeznijo, ki je avtorski film Woodya Allena. Ob tem bo na ogled še sinhronizirani animirani družinski film Loti in skrivnosti mesečevega kamna. V petek bo najbolj vroče na Bowlingu Planeta Tuš Maribor, kjer se začenja X-night – glasbeni projekt, ki prinaša svežino in do sedaj še nikoli videno glasbeno energijo, ki jo bodo oddajali Demetra Malalan, Matija Jahn ter skupini In&out in S.W.A.G.

September se v kinematografih Planet Tuš začenja s tremi novostmi. Komedija Kako začiniti zakon pripoveduje zgodbo o zakonu, v katerem je ugasnila tista posebna iskrica. Kay (Meryl Streep) in Arnold (Tommy Lee Jones) sta predana zakonca, a po desetletjih skupnega zakona si Kay zaželi, da bi malček začinila zadeve in se s soprogom spet »našla.« Rimu z ljubeznijo je barvita komedija legendarnega Woodya Allena, ki se dogaja v enem najbolj očarljivih mest na svetu. V filmu spoznamo priznanega ameriškega arhitekta, ki podoživlja svojo mladost, povprečnega lokalnega prebivalca, ki nenadoma postane največja osebnost Rima, mlad podeželski par, ki se zaplete v romantični razmerji, ter ameriškega opernega režiserja, ki želi na oder zvabiti pojočega pogrebnika.

Sinhronizirani animirani družinski film Loti in skrivnosti mesečevega kamna nas popelje v Izumiteljsko vas, kjer nekega večera muhec Jaka spravi vse prebivalce v posteljo. Kot običajno, pa vendar ni šlo za navadno noč: v vas sta se prikradla tujca, ki iščeta kovček starega popotnika, psa Klausa. Psička Loti neznanca preseneti in ju tako prestraši, da pobegneta. Pri tem izgubita sivi trikotni kamen, ki sta ga vzela iz kovčka. Klaus je kamen našel v gorah, na svojem zadnjem potovanju, na čisto drugem koncu sveta.

Minuli vikend so v kinematografih Planetov Tuš zabeležili 17.705 obiskovalcev. Nesporen ljubljenec občinstva ostaja Madagaskar 3 3D, ki si ga je ogledalo 5.370 gledalcev. Na drugo mesto se je uvrstila novost prejšnjega tedna, četrti del plesnega filma Odpleši svoje sanje 4 3D. Na tretjem mestu je akcijska pustolovščina Plačanci 2, četrta je še ena novost prejšnjega tedna, komedija Stari je nor, peta pa je minuli vikend bila družinska animirana komedija Ledena doba 4: Celinski premiki.

Ta konec tedna se v Planetih Tuš začenja težko pričakovana ekskluzivna turneja priljubljenih novih obrazov slovenske glasbene scene, poimenovana X-night. Demetra Malalan, Matija Jahn ter skupini In&out in S.W.A.G. se bodo publiki ta petek, 7. septembra, predstavili na Bowlingu Planeta Tuš v Mariboru, nato pa sledijo zabave še v Kranju, Celju in Kopru. V Celju bo sicer petkov večer minil ob balkanskih ritmih, v soboto pa vam bodo družbo delali številni house dj-i. V petek bo v Kranju pristal najbolj prepoznaven diskotečni program v Sloveniji Dee Jay Time, ki gradi na živahnem izboru dnevnega radijskega programa, v Kopru pa se boste v soboto zabavali ob največjih uspešnicah vseh časov po vašem izboru.

S septembrom se je v avlah Planetov Tuš začelo pestro dogajanje, ko bodo obiskovalci doživljali jesensko razkošje: vsako soboto prireditve za otroke, spoznavanje slovenskih običajev, poljedelskih jesenskih opravil in različne dobrote, ki jih lahko pripravimo iz buč. Sobotni dopoldnevi v Planetih Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu so še vedno rezervirani za Tuševo domačo tržnico, kjer vas vsak teden znova pričakajo stojnice z različnimi domačimi izdelki, pridelki in dobrotami domačih proizvajalcev in predelovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več