Vrata odprl prenovljeni Tuš hipermarket Ljubljana

  • 11

Vrata je odprl prenovljen Tuš hipermarket Ljubljana BTC. Najobsežnejša prenova doslej je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe lokalnih izdelkov, razširitvijo svežih oddelkov, novo opremo, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku mesnice, ki se uvršča v sam vrh najbolj kakovostne ponudbe. Sodobno zasnovan hipermarket odlikujejo okusna izbira pripravljenih toplih jedi in prigrizkov, ponudba po meri kupcev in povečanje prodajnega prostora s popolnoma novo in optimizirano nakupno potjo.

Tuš hipermarket je prenovljen in prilagojen najsodobnejšim nakupovalnim trendom, ki sledijo navadam sodobnega urbanega potrošnika. Tako kupci lahko v prenovljenem in sodobno zasnovanem hipermarketu izbirajo med številnimi novostmi in celovito prenovo prodajnega programa. Predvsem navdušuje prenova svežih oddelkov, ki obsegajo oddelek kruha s samopostrežnim načinom, vrhunsko zasnovano ponudbo v sodobni mesnici, osveženo delikateso, izboljšano ribarnico, obogaten mlečni oddelek in oddelek sadja in zelenjave ter toploteko. Še posebej je opazna optimizacija nakupne poti ter kupcem prilagojen asortiman, ki je celovito nadgrajen, vsaj ponuja bogat program zdravih izdelkov – bio, brez sladkorja, laktoze, glutena, veganski in drugi izdelki po meri sodobnega potrošnika. Izrazita lokalna usmerjenost prodajnega programa pa je še okrepljena, saj je na policah še vedno moč najti več kot 70 odstotkov slovenskih, lokalno pridelanih izdelkov.

Ob otvoritvi je bilo poskrbljeno tudi za najmlajše, ki so se zabavali in igrali s pravljičnimi junaki, čakale pa jih tudi bogate nagrade. Poleg številnih ugodnosti in popustov v Tuš hipermarketu Ljubljana BTC so se lahko obiskovalci zabavali z Mambo Kingsi in duom BQL. Med 1. julijem in 1. avgustom pa bodo s kuponom sodelovali v nagradnem žrebanju za prestižno limuzino BMW in številne druge bogate nagrade.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Ana Roš & Tuš prinašata na trgovske police vrhunske kulinarične izdelke slovenskih pridelovalcev in predelovalcev hrane. V Tušu, največjem slovenskem trgovcu, bodo tako povezali vrhunsko kulinariko, lokalne sestavine in izkušene slovenske proizvajalce, ki bodo za njihove kupce pripravljali inovativne kulinarične mojstrovine, namenjene vsakodnevnim nakupom. Projekt zaradi njegove izjemnosti povezovanja in … Več

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več