Vrata odprl prenovljeni Tuš hipermarket Ljubljana

  • 11

Vrata je odprl prenovljen Tuš hipermarket Ljubljana BTC. Najobsežnejša prenova doslej je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe lokalnih izdelkov, razširitvijo svežih oddelkov, novo opremo, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku mesnice, ki se uvršča v sam vrh najbolj kakovostne ponudbe. Sodobno zasnovan hipermarket odlikujejo okusna izbira pripravljenih toplih jedi in prigrizkov, ponudba po meri kupcev in povečanje prodajnega prostora s popolnoma novo in optimizirano nakupno potjo.

Tuš hipermarket je prenovljen in prilagojen najsodobnejšim nakupovalnim trendom, ki sledijo navadam sodobnega urbanega potrošnika. Tako kupci lahko v prenovljenem in sodobno zasnovanem hipermarketu izbirajo med številnimi novostmi in celovito prenovo prodajnega programa. Predvsem navdušuje prenova svežih oddelkov, ki obsegajo oddelek kruha s samopostrežnim načinom, vrhunsko zasnovano ponudbo v sodobni mesnici, osveženo delikateso, izboljšano ribarnico, obogaten mlečni oddelek in oddelek sadja in zelenjave ter toploteko. Še posebej je opazna optimizacija nakupne poti ter kupcem prilagojen asortiman, ki je celovito nadgrajen, vsaj ponuja bogat program zdravih izdelkov – bio, brez sladkorja, laktoze, glutena, veganski in drugi izdelki po meri sodobnega potrošnika. Izrazita lokalna usmerjenost prodajnega programa pa je še okrepljena, saj je na policah še vedno moč najti več kot 70 odstotkov slovenskih, lokalno pridelanih izdelkov.

Ob otvoritvi je bilo poskrbljeno tudi za najmlajše, ki so se zabavali in igrali s pravljičnimi junaki, čakale pa jih tudi bogate nagrade. Poleg številnih ugodnosti in popustov v Tuš hipermarketu Ljubljana BTC so se lahko obiskovalci zabavali z Mambo Kingsi in duom BQL. Med 1. julijem in 1. avgustom pa bodo s kuponom sodelovali v nagradnem žrebanju za prestižno limuzino BMW in številne druge bogate nagrade.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.