Vrata odprl prenovljeni Tuš hipermarket Ljubljana

  • 11

Vrata je odprl prenovljen Tuš hipermarket Ljubljana BTC. Najobsežnejša prenova doslej je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe lokalnih izdelkov, razširitvijo svežih oddelkov, novo opremo, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku mesnice, ki se uvršča v sam vrh najbolj kakovostne ponudbe. Sodobno zasnovan hipermarket odlikujejo okusna izbira pripravljenih toplih jedi in prigrizkov, ponudba po meri kupcev in povečanje prodajnega prostora s popolnoma novo in optimizirano nakupno potjo.

Tuš hipermarket je prenovljen in prilagojen najsodobnejšim nakupovalnim trendom, ki sledijo navadam sodobnega urbanega potrošnika. Tako kupci lahko v prenovljenem in sodobno zasnovanem hipermarketu izbirajo med številnimi novostmi in celovito prenovo prodajnega programa. Predvsem navdušuje prenova svežih oddelkov, ki obsegajo oddelek kruha s samopostrežnim načinom, vrhunsko zasnovano ponudbo v sodobni mesnici, osveženo delikateso, izboljšano ribarnico, obogaten mlečni oddelek in oddelek sadja in zelenjave ter toploteko. Še posebej je opazna optimizacija nakupne poti ter kupcem prilagojen asortiman, ki je celovito nadgrajen, vsaj ponuja bogat program zdravih izdelkov – bio, brez sladkorja, laktoze, glutena, veganski in drugi izdelki po meri sodobnega potrošnika. Izrazita lokalna usmerjenost prodajnega programa pa je še okrepljena, saj je na policah še vedno moč najti več kot 70 odstotkov slovenskih, lokalno pridelanih izdelkov.

Ob otvoritvi je bilo poskrbljeno tudi za najmlajše, ki so se zabavali in igrali s pravljičnimi junaki, čakale pa jih tudi bogate nagrade. Poleg številnih ugodnosti in popustov v Tuš hipermarketu Ljubljana BTC so se lahko obiskovalci zabavali z Mambo Kingsi in duom BQL. Med 1. julijem in 1. avgustom pa bodo s kuponom sodelovali v nagradnem žrebanju za prestižno limuzino BMW in številne druge bogate nagrade.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več