Vrata odprl prenovljeni Tuš hipermarket Ljubljana

  • 11

Vrata je odprl prenovljen Tuš hipermarket Ljubljana BTC. Najobsežnejša prenova doslej je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe lokalnih izdelkov, razširitvijo svežih oddelkov, novo opremo, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku mesnice, ki se uvršča v sam vrh najbolj kakovostne ponudbe. Sodobno zasnovan hipermarket odlikujejo okusna izbira pripravljenih toplih jedi in prigrizkov, ponudba po meri kupcev in povečanje prodajnega prostora s popolnoma novo in optimizirano nakupno potjo.

Tuš hipermarket je prenovljen in prilagojen najsodobnejšim nakupovalnim trendom, ki sledijo navadam sodobnega urbanega potrošnika. Tako kupci lahko v prenovljenem in sodobno zasnovanem hipermarketu izbirajo med številnimi novostmi in celovito prenovo prodajnega programa. Predvsem navdušuje prenova svežih oddelkov, ki obsegajo oddelek kruha s samopostrežnim načinom, vrhunsko zasnovano ponudbo v sodobni mesnici, osveženo delikateso, izboljšano ribarnico, obogaten mlečni oddelek in oddelek sadja in zelenjave ter toploteko. Še posebej je opazna optimizacija nakupne poti ter kupcem prilagojen asortiman, ki je celovito nadgrajen, vsaj ponuja bogat program zdravih izdelkov – bio, brez sladkorja, laktoze, glutena, veganski in drugi izdelki po meri sodobnega potrošnika. Izrazita lokalna usmerjenost prodajnega programa pa je še okrepljena, saj je na policah še vedno moč najti več kot 70 odstotkov slovenskih, lokalno pridelanih izdelkov.

Ob otvoritvi je bilo poskrbljeno tudi za najmlajše, ki so se zabavali in igrali s pravljičnimi junaki, čakale pa jih tudi bogate nagrade. Poleg številnih ugodnosti in popustov v Tuš hipermarketu Ljubljana BTC so se lahko obiskovalci zabavali z Mambo Kingsi in duom BQL. Med 1. julijem in 1. avgustom pa bodo s kuponom sodelovali v nagradnem žrebanju za prestižno limuzino BMW in številne druge bogate nagrade.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več