Vračata se Titanik v 3D in Ameriška pita

  • 1

V Planetih Tuš se bo do konca aprila zvrstilo 12 filmskih premier. Na velika platna se vrača ena največjih filmskih uspešnic vseh časov Titanik, tokrat v 3 D tehniki, in ena od najuspešnejših komedij zadnjih let – Ameriška pita: Obletnica. Disco Planete bodo napolnili vroči ritmi zabav z DJ-i in koncerti skupin Elvis Jackson, Karma in Skater ter Ane Nikolić, Ivana Zaka in Jelene Rozge. V avle Planetov pa vabijo velikonočni dogodki in tržnice domačih dobrot.

Planeti Tuš bodo aprila odgrnili zaveso mnogim novim filmom. Prvi četrtek v aprilu bosta na ogled spektakularni Titanik v 3D tehnologiji in dolgo pričakovano nadaljevanje komedije Ameriške pite: Obletnica. Med drugimi uspešnicami velja v aprilskem sporedu izpostaviti še romantično dramo Talisman, komedijo Project X, sinhronizirano družinsko komedijo Zrcalce, zrcalce in komedijo Eksotični hotel Marigold.

Disco Planeti bodo v aprilu prizorišča najbolj vročih zabav z DJ-i, ob izbranih večerih pa tudi koncertov priljubljenih glasbenih zvezd. Kranj bo 6. aprila ogrel koncert skupine Elvis Jackson, 20. aprila pa seksapilna srbska pevka Ana Nikolić, ki bo poskrbela za energično in nepozabno noč. Mariborski Disco Planet bo 21. aprila v plesnih ritmih poskakoval na uspešnice skupin Karma in Skater, za konec meseca pa 28. aprila prihaja »dečko sa Balkana« Ivan Zak. Disco Planet v Celju bo 20. aprila obiskala trenutno najbolj zaželena hrvaška pevka Jelena Rozga. V Kopru pa bo energični in neumorni dvojec Secret Disco v soboto, 13. aprila, od 22. ure praznoval 5. rojstni dan.

V avlah Planetov Tuš bo predvelikonočni teden v znamenju prihajajočih praznikov. V Kranju se bo velikonočno vzdušje začelo že jutri, v soboto, 31. marca, ko od 11. ure naprej pripravljajo razstavo belokranjskih pisanic in delavnico, kjer jih bodo obiskovalci lahko sami izdelovali. Gospa Mica Potica bo najmlajšim obiskovalcem v Celju v petek, 6. aprila, ob 17. uri, v soboto, 7. aprila, pa v Kranju ob 11. in v Kopru ob 17. uri razložila vse podrobnosti o prazničnem času, tudi vrednote, na katere prepogosto pozabljamo. Otroke v Novem mestu bo v petek, 6. aprila, ob 17. uri s svojo predstavo razveselil zajček Sporty, ki bo ustvarjal velikonočno pisanico, otroke v Mariboru pa bo tudi v petek ob 17. uri obiskala putka Zdravka, ki bo z velikonočnim zajcem pripravila pravo predpraznično druženje. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu pa ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.