Vitalni in poskočni tudi v novem letu s Planetom Tuš Maribor

  • 1

Januar v mariborskem Planetu Tuš bo poskrbel za pravo odmero zdravja, vitaminov in aktivnosti za telo in duha. Festival vitaminov in vitalnosti, ki se bo odvijal 23. in 24. januarja, kupcem prinaša številne zdrave popuste, ki segajo vse od akcijske ponudbe svežega sadja in zelenjave ter brezplačnih pregledov do najrazličnejših športno obarvanih aktivnosti, ki bodo vitalnost naših teles postavile na višji nivo.

Januar se v Planetu Tuš Maribor pričenja s festivalom, ki v ospredje postavlja vitamine, tiste organske spojine, ki vzpostavljajo zdravo ravnotežje in vitalnost v našem telesu ter nam pomagajo, da smo kos vsakodnevnim izzivom in opravkom. Že v petek, 23. januarja, in soboto, 24. januarja, se bodo obiskovalci Planeta Tuš lahko razvajali ob degustaciji eksotičnega sadja, ljubitelji sladic pa predali vznemirljivim okusom presnih tortic in svežih smutijev, pripravljenih pod veščimi rokami slaščičarskih mojstrov iz slaščičarne De la Creme. Festival vitaminov in vitalnosti obeta še energičen plesni program, brezplačno kontrolo vida in predstavitev drugih športnih vadb. Časa bo dovolj tudi za delavnice aerobne vadbe v sodelovanju z društvom Bodifit. Zaplesali bomo tudi v mehkih latino ritmih zumbe s Sebastianom ter vse obiskovalce povabili k sodelovanju v nagradni igri za laskavi naslov Planetova FIT bejba.

Festival bo namenjen tudi ozaveščanju o raku sodobnega časa – sladkorju. Hlepenje po sladki hrani, težave z uravnavanjem krvnega sladkorja in ne nazadnje kronična utrujenost so resni znaki, ki nakazujejo na možnost povišane količine sladkorja v krvi. V okviru Festivala vitaminov in vitalnosti potekale BREZPLAČNE meritve pritiska in višine sladkorja v krvi, namenjene vsem, ki se zavedate svoje odgovornosti za zdravje in pomen širjenja zavesti o škodljivih vplivih sladkorja za naše zdravje.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.