Vitalni in poskočni tudi v novem letu s Planetom Tuš Maribor

  • 1

Januar v mariborskem Planetu Tuš bo poskrbel za pravo odmero zdravja, vitaminov in aktivnosti za telo in duha. Festival vitaminov in vitalnosti, ki se bo odvijal 23. in 24. januarja, kupcem prinaša številne zdrave popuste, ki segajo vse od akcijske ponudbe svežega sadja in zelenjave ter brezplačnih pregledov do najrazličnejših športno obarvanih aktivnosti, ki bodo vitalnost naših teles postavile na višji nivo.

Januar se v Planetu Tuš Maribor pričenja s festivalom, ki v ospredje postavlja vitamine, tiste organske spojine, ki vzpostavljajo zdravo ravnotežje in vitalnost v našem telesu ter nam pomagajo, da smo kos vsakodnevnim izzivom in opravkom. Že v petek, 23. januarja, in soboto, 24. januarja, se bodo obiskovalci Planeta Tuš lahko razvajali ob degustaciji eksotičnega sadja, ljubitelji sladic pa predali vznemirljivim okusom presnih tortic in svežih smutijev, pripravljenih pod veščimi rokami slaščičarskih mojstrov iz slaščičarne De la Creme. Festival vitaminov in vitalnosti obeta še energičen plesni program, brezplačno kontrolo vida in predstavitev drugih športnih vadb. Časa bo dovolj tudi za delavnice aerobne vadbe v sodelovanju z društvom Bodifit. Zaplesali bomo tudi v mehkih latino ritmih zumbe s Sebastianom ter vse obiskovalce povabili k sodelovanju v nagradni igri za laskavi naslov Planetova FIT bejba.

Festival bo namenjen tudi ozaveščanju o raku sodobnega časa – sladkorju. Hlepenje po sladki hrani, težave z uravnavanjem krvnega sladkorja in ne nazadnje kronična utrujenost so resni znaki, ki nakazujejo na možnost povišane količine sladkorja v krvi. V okviru Festivala vitaminov in vitalnosti potekale BREZPLAČNE meritve pritiska in višine sladkorja v krvi, namenjene vsem, ki se zavedate svoje odgovornosti za zdravje in pomen širjenja zavesti o škodljivih vplivih sladkorja za naše zdravje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več