Vitalni in poskočni tudi v novem letu s Planetom Tuš Maribor

  • 1

Januar v mariborskem Planetu Tuš bo poskrbel za pravo odmero zdravja, vitaminov in aktivnosti za telo in duha. Festival vitaminov in vitalnosti, ki se bo odvijal 23. in 24. januarja, kupcem prinaša številne zdrave popuste, ki segajo vse od akcijske ponudbe svežega sadja in zelenjave ter brezplačnih pregledov do najrazličnejših športno obarvanih aktivnosti, ki bodo vitalnost naših teles postavile na višji nivo.

Januar se v Planetu Tuš Maribor pričenja s festivalom, ki v ospredje postavlja vitamine, tiste organske spojine, ki vzpostavljajo zdravo ravnotežje in vitalnost v našem telesu ter nam pomagajo, da smo kos vsakodnevnim izzivom in opravkom. Že v petek, 23. januarja, in soboto, 24. januarja, se bodo obiskovalci Planeta Tuš lahko razvajali ob degustaciji eksotičnega sadja, ljubitelji sladic pa predali vznemirljivim okusom presnih tortic in svežih smutijev, pripravljenih pod veščimi rokami slaščičarskih mojstrov iz slaščičarne De la Creme. Festival vitaminov in vitalnosti obeta še energičen plesni program, brezplačno kontrolo vida in predstavitev drugih športnih vadb. Časa bo dovolj tudi za delavnice aerobne vadbe v sodelovanju z društvom Bodifit. Zaplesali bomo tudi v mehkih latino ritmih zumbe s Sebastianom ter vse obiskovalce povabili k sodelovanju v nagradni igri za laskavi naslov Planetova FIT bejba.

Festival bo namenjen tudi ozaveščanju o raku sodobnega časa – sladkorju. Hlepenje po sladki hrani, težave z uravnavanjem krvnega sladkorja in ne nazadnje kronična utrujenost so resni znaki, ki nakazujejo na možnost povišane količine sladkorja v krvi. V okviru Festivala vitaminov in vitalnosti potekale BREZPLAČNE meritve pritiska in višine sladkorja v krvi, namenjene vsem, ki se zavedate svoje odgovornosti za zdravje in pomen širjenja zavesti o škodljivih vplivih sladkorja za naše zdravje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več