Veslači boljši na vodi kot na parketu

V celjskem Planetu Tuš so se v mrzlem večeru na bowling pisti pomerili trije športniki, ki smo jih najbolj vajeni gledati v čolnu.

Veslači boljši na vodi kot na parketu V celjskem Planetu Tuš so se v mrzlem večeru na bowling pisti pomerili trije športniki, ki smo jih najbolj vajeni gledati v čolnu. Bowling pokal se jim je svetlikal na obzorju in kljub temu, da jim pri štartu ni bilo potrebno prisluhniti žvižgu piščalke, so se močni mladeniči kar zapodili na bowling stezo. Vendar pa se je zopet izkazalo, da moč v rokah ni vse. Pomembna je predvsem tehnika in zbranost. V tekmovanju bowling zvezd, ki ga organiziramo skupaj z Radiom Fantasy, trije vrhunski športniki niso premagali vseh kegljev.

Tako se je izmed vesele veslaške trojice najbolje izkazal mladi Mariborčan Matej Prelog, ki je s svojim najbolj natančnim zamahom pribowlal 134 točk in tako v sklad za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštajna dodal 268 tisoč tolarjev. Luka Špik in Davor Mizerit ta dan pač nista bila v formi, sta pa s svojima pojavama zato poskrbela za veselo vzdušje in veliko smeha vseh prisotnih na prizorišču. Tako so vsi zvezdniki, ki so se odzvali vabilu na Bowling zvezd, skupaj zbrali že 2.948.000 tolarjev.

Veslači pa kljub svojim športnim talentom niso zamenjali najboljših treh na bowling prestolu. Še vedno z nedosegljivimi 167 točkami vodi Velenjčan Peter Poles, drugi je rokometaš Uroš Zorman, ki je dosegel 165 točk, tretje mesto pa drži Six Pack Čukur s 135 točkami. Takoj za njim, na četrto mesto, so se zavihteli naši veslači Matej Prelog, Luka Špik in Davor Mizerit, za njimi si enako število točk delijo brhka Rebeka Dremelj in skupina Atomik Harmonik. Sledijo jim Sebastian, duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer in Alya. Prvi dan v decembru, v četrtek, 1. 12., ob 20. uri pa se na bowling parketu obeta mična blondinka, ljubiteljica živali, in mladi velenjski reper, z njima pa nova zanimiva igra. Kdo bo tokrat boljši? Prepričajte se, obiščite nas in skupaj bomo navijali za vse zvezde bowlinga!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več