Veselo Pustno rajanje v Planetu Tuš Celje

Februar bo v duhu pustnega rajanja in valentinovanja v Planetu Tuš Celje še posebej vesel, norčav in romantičen. Na pustno soboto, 14. februarja, in pustni torek, 17. februarja, bo v avli Planeta Tuš potekalo nepozabno pustovanje, kjer ne bo manjkalo plesnih, čarovniških in sladkih presenečenj v družbi Ribiča Pepeta, čarovnika Magic Aleksandra, plesalcev Plesnega vala in ansambla Žurerji. Nepozabni Valentinov polet s helikopterjem pa se obeta tudi nagrajenki velike nagradne igre.

Planet Tuš Celje pripravlja nepozabno pustno rajanje s slastnimi krofi. V soboto, 14. februar, ob 11. uri., bo obiskovalce v avli Planeta Tuš pričakal vedno zabavni Ribič Pepe. Skupaj z njim se bodo zabavali predvsem najmlajši obiskovalci. Veliko se bo risalo, izdelovalo, pelo in plesalo.

Še bolj pestro bo dogajanje na pustni torek, 17. februarja, ko se obeta plesno pustna čarovniška poslastica s pričetkom ob 17. uri. Plesalci Plesnega vala pripravljajo nepozabno plesno pustno predstavo, ki bo prava paša za oči. Veselo rajanje se bo nadaljevalo z mladim čarovnikom Magic Aleksandrom, ki je s svojimi inovativnimi čarovniškimi triki očaral že marsikaterega znanega Slovenca.

Na vsakem koraku bo poskrbljeno tudi za sladka presenečenja in slastne krofe, ki bodo obiskovalcem zagotovili energijo za izbor najboljših in najizvirnejših pustnih mask. Najboljša maska bo prejela s sladkorjem posuto nagradoizlet v romantične Benetke. V nadaljevanju rajanja bo za vse pustne maske, željne plesa in nore zabave, poskrbel mladi ansambel Žurerji.

Romantično dogajanje bo na Valentinovo dodatno popestrila še razglasitev treh zmagovalk velike Facebook nagradne igre Planeta Tuš, ki se bodo poleg brezplačnega ogleda najbolj pričakovanega filma v letošnjem letu, 50 odtenkov sive, potegovale tudi za dih jemajoč polet s helikopterjem ter podoživele pravljico glavne junakinje knjižne uspešnice Anastasie, ki ji jo je skrivnostni Gray pričaral ne enem izmed njunih prvih zmenkov. Za sodelovanje je potrebna le Facebook prijava na dogodek na profilu njej (ali njemu) najbližjega Planeta Tuš. V Planetu Tuš, kjer se bo na dogodek prijavilo največje število obiskovalce, bo potekal žreb za zmagovalni polet, po ostalih Planetih pa ne bo manjkalo »tolažilnih nagrad« – tokrat namenjenih predvsem razvajanju nežnejšega spola v Planetu Tuš.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.