Veselim Špelcam ne bi šlo brez Janija

22. septembra je bilo v Planetu Tuš Celje predvsem moškim obiskovalcem zelo vroče. V tekmovanju Bowling zvezd se je tokrat pomerila glasbena skupina Atomik Harmonik.

Veselim Špelcam ne bi šlo brez Janija Včeraj je bilo v Planetu Tuš Celje predvsem moškim obiskovalcem zelo vroče. V tekmovanju Bowling zvezd se je tokrat pomerila glasbena skupina Atomik Harmonik. Prostora je bilo skoraj premalo, ko so si bowling čeveljce nadeli brhki Špelci in njuna moška spremljevalca, navijanje pa se je začelo. Prostori Planeta Tuš so v dobrodelni akciji, ki jo naše podjetje organizira skupaj s pomočjo Radia Fantasy, dobesedno bobneli, a ne pod težo kegljev, temveč razgretega občinstva.

Rezultat zelo erotično nabite tekme je bil presenetljiv. Kljub trudu in lepim nasmeškom obeh deklet, je čast skupine rešil moški – Jani Pavec – ki je v najpomembnejših trenutkih ohranil najbolj mirno roko. Vesela skupina Atomik Harmonik je nato v svojem poskočnem ritmu odigrala pošteno igro in na koncu zbrala 122 točk ter tako prispevala v Tušev dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke 244.000 SIT, kar ni malo. V Tušu namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, kateri bomo zbrana sredstva podarili v januarju. Rezultat uvršča skupino v zlato sredino vseh do sedaj tekmujočih slovenskih zvezd, saj so pristali na četrtem mestu takoj za pevcem Six Pack Čukurjem.

Tako ostaja po osmih dvobojih vodilno mesto še vedno nedotaknjeno, saj žezlo trdno v rokah drži Peter Poles s svojimi 167 točkami, sledi mu Uroš Zorman, mnogo manj točk je zbral Six Pack Čukur, sledijo pa duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer in Alya. Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 1.888.000 tolarjev.

V četrtek, 6. oktobra, ob 20. uri, pa vas v Planetu Tuš čaka že novo, moško presenečenje iz Štajerske. Dekleta, pripravite se in pridite navijat, s seboj pa prinesite obilo dobre volje in plesne čeveljce. Ne bo vam žal. Čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

Dodatne informacije:
Anja Marjetič
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: anja.marjetic@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več