Veselim Špelcam ne bi šlo brez Janija

22. septembra je bilo v Planetu Tuš Celje predvsem moškim obiskovalcem zelo vroče. V tekmovanju Bowling zvezd se je tokrat pomerila glasbena skupina Atomik Harmonik.

Včeraj je bilo v Planetu Tuš Celje predvsem moškim obiskovalcem zelo vroče. V tekmovanju Bowling zvezd se je tokrat pomerila glasbena skupina Atomik Harmonik. Prostora je bilo skoraj premalo, ko so si bowling čeveljce nadeli brhki Špelci in njuna moška spremljevalca, navijanje pa se je začelo. Prostori Planeta Tuš so v dobrodelni akciji, ki jo naše podjetje organizira skupaj s pomočjo Radia Fantasy, dobesedno bobneli, a ne pod težo kegljev, temveč razgretega občinstva.

Rezultat zelo erotično nabite tekme je bil presenetljiv. Kljub trudu in lepim nasmeškom obeh deklet, je čast skupine rešil moški – Jani Pavec – ki je v najpomembnejših trenutkih ohranil najbolj mirno roko. Vesela skupina Atomik Harmonik je nato v svojem poskočnem ritmu odigrala pošteno igro in na koncu zbrala 122 točk ter tako prispevala v Tušev dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke 244.000 SIT, kar ni malo. V Tušu namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, kateri bomo zbrana sredstva podarili v januarju. Rezultat uvršča skupino v zlato sredino vseh do sedaj tekmujočih slovenskih zvezd, saj so pristali na četrtem mestu takoj za pevcem Six Pack Čukurjem.

Tako ostaja po osmih dvobojih vodilno mesto še vedno nedotaknjeno, saj žezlo trdno v rokah drži Peter Poles s svojimi 167 točkami, sledi mu Uroš Zorman, mnogo manj točk je zbral Six Pack Čukur, sledijo pa duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer in Alya. Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 1.888.000 tolarjev.

V četrtek, 6. oktobra, ob 20. uri, pa vas v Planetu Tuš čaka že novo, moško presenečenje iz Štajerske. Dekleta, pripravite se in pridite navijat, s seboj pa prinesite obilo dobre volje in plesne čeveljce. Ne bo vam žal. Čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

Dodatne informacije:
Anja Marjetič