Veselim Špelcam ne bi šlo brez Frai Tonija

24. novembra je bilo v Planetu Tuš Maribor tako moškim kot tudi ženskim obiskovalkam zelo vroče.

24. novembra je bilo v Planetu Tuš Maribor tako moškim kot tudi ženskim obiskovalkam zelo vroče. V tekmovanju Bowling zvezd se je po možati radijski ekipi Reporterja Milana pomerila trenutno najbolj popularna turbo folk skupina v deželi na sončni strani Alp – Atomik Harmonik. Prostora je bilo skoraj premalo za vse radovedne oči, ko sta si bowling čeveljce nadeli brhki Špela in Tejči ter njuna moška spremljevalca Jani in Frai Toni.

Prostori Planeta Tuš Maribor so v dobrodelni akciji, ki jo organiziramo skupaj z dnevnikom Večer, bobneli na turbo frekvenci tako pod težo kegljev kot tudi razgretih Polkaholikov.

Rezultat tekme je bil zelo presenetljiv. Kljub vsemu trudu in brhkosti obeh deklet je čast Atomikov rešil Frai Toni, ki je v najpomembnejših trenutkih ohranil najbolj trezno glavo. Vesela skupina Atomik Harmonik je nato v svojem poskočnem turbo ritmu odigrala pošteno igro in na koncu zbrala 113 točk ter tako prispevala 226.000 tolarjev v Tušev dobrodelni sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora.

Na prvem mestu po številu priigranih točk tako še zmeraj ostaja ekipa Reporterja Milana, ki ji je uspelo za dom Antona Skale zbrati kar 50 tisočakov več od skupine Atomik Harmonik.

Dobrodelna akcija, v kateri skupaj z dnevnikom Večer dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora, bo potekala vsak drugi četrtek vse do začetka aprila, ko se bodo za pokal bowlinga zvezd med seboj še enkrat pomerili vsi sodelujoči zvezdniki in zvezdnice.

V četrtek, 7. decembra, ob 20. uri, vas v Planetu Tuš Maribor zopet čaka prav posebna zvezdniška zabava. Kdo bo takrat prikazal svoje spretnosti v podiranju kegljev, naj zaenkrat še ostane skrivnost. Vljudno vabljeni, številčno občinstvo in bučno navijanje bo vsekakor vzpodbuda za boljšo igro.

Fotografija (foto Gregor Zafošnik)

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.