Veselim Špelcam ne bi šlo brez Frai Tonija

24. novembra je bilo v Planetu Tuš Maribor tako moškim kot tudi ženskim obiskovalkam zelo vroče.

Veselim Špelcam ne bi šlo brez Frai Tonija 24. novembra je bilo v Planetu Tuš Maribor tako moškim kot tudi ženskim obiskovalkam zelo vroče. V tekmovanju Bowling zvezd se je po možati radijski ekipi Reporterja Milana pomerila trenutno najbolj popularna turbo folk skupina v deželi na sončni strani Alp – Atomik Harmonik. Prostora je bilo skoraj premalo za vse radovedne oči, ko sta si bowling čeveljce nadeli brhki Špela in Tejči ter njuna moška spremljevalca Jani in Frai Toni.

Prostori Planeta Tuš Maribor so v dobrodelni akciji, ki jo organiziramo skupaj z dnevnikom Večer, bobneli na turbo frekvenci tako pod težo kegljev kot tudi razgretih Polkaholikov.

Rezultat tekme je bil zelo presenetljiv. Kljub vsemu trudu in brhkosti obeh deklet je čast Atomikov rešil Frai Toni, ki je v najpomembnejših trenutkih ohranil najbolj trezno glavo. Vesela skupina Atomik Harmonik je nato v svojem poskočnem turbo ritmu odigrala pošteno igro in na koncu zbrala 113 točk ter tako prispevala 226.000 tolarjev v Tušev dobrodelni sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora.

Na prvem mestu po številu priigranih točk tako še zmeraj ostaja ekipa Reporterja Milana, ki ji je uspelo za dom Antona Skale zbrati kar 50 tisočakov več od skupine Atomik Harmonik.

Dobrodelna akcija, v kateri skupaj z dnevnikom Večer dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora, bo potekala vsak drugi četrtek vse do začetka aprila, ko se bodo za pokal bowlinga zvezd med seboj še enkrat pomerili vsi sodelujoči zvezdniki in zvezdnice.

V četrtek, 7. decembra, ob 20. uri, vas v Planetu Tuš Maribor zopet čaka prav posebna zvezdniška zabava. Kdo bo takrat prikazal svoje spretnosti v podiranju kegljev, naj zaenkrat še ostane skrivnost. Vljudno vabljeni, številčno občinstvo in bučno navijanje bo vsekakor vzpodbuda za boljšo igro.

Fotografija (foto Gregor Zafošnik)

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več