Vesele Štajerke izenačile rezultat glasbene skupine Karma

Planet Tuš Maribor so včeraj zvečer zasedle brhke Vesele štajerke. Dekleta naše prve povsem ženske narodno-zabavne skupine, ki so kar prekipevala od igrivosti, veselja in energije, so tokrat prišle brez svojih glasbenih inštrumetov.

Planet Tuš Maribor so včeraj zvečer zasedle brhke Vesele štajerke. Dekleta naše prve povsem ženske narodno-zabavne skupine, ki so kar prekipevala od igrivosti, veselja in energije, so tokrat prišle brez svojih glasbenih inštrumetov. Mojca, Loti, Marjana in Vida so namreč harmoniko, kitaro, klaviature in boben zamenjale z bowling kroglami.

Kljub temu, da je glasba njihova prva ljubezen, pa je bilo jasno, da potrebujejo mladenke za številne nastope in mednarodne turneje tudi ogromno kondicije. Krogle so metale kot za stavo, a keglji se nikakor niso želeli podirati po zastavljenih načrtih. V najboljši igri je tako Marjana priigrala le 91 točk in se tako na predzadnjem mestu izenačila s hrvaško glasbeno skupino Karma. A kar je najbolj pomembno, s svojo igro so brhka dekleta v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala kar 760 evrov.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki pod okriljem naše družbe in dnevnika Večer poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že osem zvezdnikov. Po osmih igrah še vedno vodi glasbena skupina Skuter, sledijo pa ekipa Reporterja Milana, Emil, Atomik Harmonik, Rebeka, Vesele Štajerke in hrvaška glasbena skupina Karma ter vedeževalka Karin. Skupaj so zbrali že 7.362 evrov. Naša družba in dnevnik Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 1. marca, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.