Vesele Štajerke izenačile rezultat glasbene skupine Karma

Planet Tuš Maribor so včeraj zvečer zasedle brhke Vesele štajerke. Dekleta naše prve povsem ženske narodno-zabavne skupine, ki so kar prekipevala od igrivosti, veselja in energije, so tokrat prišle brez svojih glasbenih inštrumetov.

Vesele Štajerke izenačile rezultat glasbene skupine Karma Planet Tuš Maribor so včeraj zvečer zasedle brhke Vesele štajerke. Dekleta naše prve povsem ženske narodno-zabavne skupine, ki so kar prekipevala od igrivosti, veselja in energije, so tokrat prišle brez svojih glasbenih inštrumetov. Mojca, Loti, Marjana in Vida so namreč harmoniko, kitaro, klaviature in boben zamenjale z bowling kroglami.

Kljub temu, da je glasba njihova prva ljubezen, pa je bilo jasno, da potrebujejo mladenke za številne nastope in mednarodne turneje tudi ogromno kondicije. Krogle so metale kot za stavo, a keglji se nikakor niso želeli podirati po zastavljenih načrtih. V najboljši igri je tako Marjana priigrala le 91 točk in se tako na predzadnjem mestu izenačila s hrvaško glasbeno skupino Karma. A kar je najbolj pomembno, s svojo igro so brhka dekleta v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala kar 760 evrov.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki pod okriljem naše družbe in dnevnika Večer poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že osem zvezdnikov. Po osmih igrah še vedno vodi glasbena skupina Skuter, sledijo pa ekipa Reporterja Milana, Emil, Atomik Harmonik, Rebeka, Vesele Štajerke in hrvaška glasbena skupina Karma ter vedeževalka Karin. Skupaj so zbrali že 7.362 evrov. Naša družba in dnevnik Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 1. marca, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več