Vesele Štajerke izenačile rezultat glasbene skupine Karma

Planet Tuš Maribor so včeraj zvečer zasedle brhke Vesele štajerke. Dekleta naše prve povsem ženske narodno-zabavne skupine, ki so kar prekipevala od igrivosti, veselja in energije, so tokrat prišle brez svojih glasbenih inštrumetov.

Vesele Štajerke izenačile rezultat glasbene skupine Karma Planet Tuš Maribor so včeraj zvečer zasedle brhke Vesele štajerke. Dekleta naše prve povsem ženske narodno-zabavne skupine, ki so kar prekipevala od igrivosti, veselja in energije, so tokrat prišle brez svojih glasbenih inštrumetov. Mojca, Loti, Marjana in Vida so namreč harmoniko, kitaro, klaviature in boben zamenjale z bowling kroglami.

Kljub temu, da je glasba njihova prva ljubezen, pa je bilo jasno, da potrebujejo mladenke za številne nastope in mednarodne turneje tudi ogromno kondicije. Krogle so metale kot za stavo, a keglji se nikakor niso želeli podirati po zastavljenih načrtih. V najboljši igri je tako Marjana priigrala le 91 točk in se tako na predzadnjem mestu izenačila s hrvaško glasbeno skupino Karma. A kar je najbolj pomembno, s svojo igro so brhka dekleta v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala kar 760 evrov.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki pod okriljem naše družbe in dnevnika Večer poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že osem zvezdnikov. Po osmih igrah še vedno vodi glasbena skupina Skuter, sledijo pa ekipa Reporterja Milana, Emil, Atomik Harmonik, Rebeka, Vesele Štajerke in hrvaška glasbena skupina Karma ter vedeževalka Karin. Skupaj so zbrali že 7.362 evrov. Naša družba in dnevnik Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 1. marca, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več