Veriga bencinskih servisov Tuš Oil praznuje 6. rojstni dan

Vsem članom Tuš kluba s predložitvijo Tuš klub kartice podarjamo ta vikend, med petkom, 11., in nedeljo, 13. septembra, za vsak natočen liter goriva kar 6 centov popusta.

Pred šestimi leti smo v Tušu svoje poslovanje razširili z dejavnostjo prodaje goriva in naftnih derivatov. V začetku septembra 2003 je v Radvanju svoja vrata odprl prvi bencinski servis Tuš Oil. Začetek izgradnje, danes tretje največje verige bencinskih servisov v Sloveniji, bomo v Tušu proslavili skupaj z našimi kupci – člani Tuš kluba, za katere smo pripravili posebno ugodnost – kar 6 centov na liter cenejše gorivo.

Ob jubileju smo se v Tušu odločili, da ga proslavimo s tistimi, ki jim je naša ponudba namenjena. Vsem članom Tuš kluba s predložitvijo Tuš klub kartice podarjamo ta vikend, med petkom, 11., in nedeljo, 13. septembra, za vsak natočen liter goriva kar 6 centov popusta.

Člani Tuš kluba lahko na bencinskih servisih Tuš Oil cenejše gorivo sicer točijo tudi vsak drug dan. Z nakupom v trgovinah ali drogerijah Tuš člani Tuš kluba, katerega članstvo je brezplačno, pridobijo popust na Tuš klub kartici, s katerim lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točijo tudi do 5 centov ceneje na liter.

Veriga bencinskih servisov s svojo ponudbo pomembno dopolnjuje dejavnosti Tuš Holdinga – trgovino, kinematografe, bowling, biljard, gostinstvo, nepremičnine in telekomunikacije. Danes je veriga bencinskih servisov Tuš Oil s 14 enotami že tretja po velikosti v Sloveniji, naše enote pa se nahajajo v Celju, Mariboru – Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu, Sežani, Hočah in Mestinju.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več