Veriga bencinskih servisov Tuš Oil praznuje 6. rojstni dan

Vsem članom Tuš kluba s predložitvijo Tuš klub kartice podarjamo ta vikend, med petkom, 11., in nedeljo, 13. septembra, za vsak natočen liter goriva kar 6 centov popusta.

Pred šestimi leti smo v Tušu svoje poslovanje razširili z dejavnostjo prodaje goriva in naftnih derivatov. V začetku septembra 2003 je v Radvanju svoja vrata odprl prvi bencinski servis Tuš Oil. Začetek izgradnje, danes tretje največje verige bencinskih servisov v Sloveniji, bomo v Tušu proslavili skupaj z našimi kupci – člani Tuš kluba, za katere smo pripravili posebno ugodnost – kar 6 centov na liter cenejše gorivo.

Ob jubileju smo se v Tušu odločili, da ga proslavimo s tistimi, ki jim je naša ponudba namenjena. Vsem članom Tuš kluba s predložitvijo Tuš klub kartice podarjamo ta vikend, med petkom, 11., in nedeljo, 13. septembra, za vsak natočen liter goriva kar 6 centov popusta.

Člani Tuš kluba lahko na bencinskih servisih Tuš Oil cenejše gorivo sicer točijo tudi vsak drug dan. Z nakupom v trgovinah ali drogerijah Tuš člani Tuš kluba, katerega članstvo je brezplačno, pridobijo popust na Tuš klub kartici, s katerim lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točijo tudi do 5 centov ceneje na liter.

Veriga bencinskih servisov s svojo ponudbo pomembno dopolnjuje dejavnosti Tuš Holdinga – trgovino, kinematografe, bowling, biljard, gostinstvo, nepremičnine in telekomunikacije. Danes je veriga bencinskih servisov Tuš Oil s 14 enotami že tretja po velikosti v Sloveniji, naše enote pa se nahajajo v Celju, Mariboru – Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu, Sežani, Hočah in Mestinju.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več