Veriga bencinskih servisov Tuš Oil praznuje 6. rojstni dan

Pred šestimi leti smo v Tušu svoje poslovanje razširili z dejavnostjo prodaje goriva in naftnih derivatov. V začetku septembra 2003 je v Radvanju svoja vrata odprl prvi bencinski servis Tuš Oil. Začetek izgradnje, danes tretje največje verige bencinskih servisov v Sloveniji, bomo v Tušu proslavili skupaj z našimi kupci – člani Tuš kluba, za katere smo pripravili posebno ugodnost – kar 6 centov na liter cenejše gorivo.

Ob jubileju smo se v Tušu odločili, da ga proslavimo s tistimi, ki jim je naša ponudba namenjena. Vsem članom Tuš kluba s predložitvijo Tuš klub kartice podarjamo ta vikend, med petkom, 11., in nedeljo, 13. septembra, za vsak natočen liter goriva kar 6 centov popusta.

Člani Tuš kluba lahko na bencinskih servisih Tuš Oil cenejše gorivo sicer točijo tudi vsak drug dan. Z nakupom v trgovinah ali drogerijah Tuš člani Tuš kluba, katerega članstvo je brezplačno, pridobijo popust na Tuš klub kartici, s katerim lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točijo tudi do 5 centov ceneje na liter.

Veriga bencinskih servisov s svojo ponudbo pomembno dopolnjuje dejavnosti Tuš Holdinga – trgovino, kinematografe, bowling, biljard, gostinstvo, nepremičnine in telekomunikacije. Danes je veriga bencinskih servisov Tuš Oil s 14 enotami že tretja po velikosti v Sloveniji, naše enote pa se nahajajo v Celju, Mariboru – Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, Novem mestu, Sežani, Hočah in Mestinju.