Velikonočni festivali šunke in potice v Planetih Tuš

  • 1

V Planetih Tuš Celje in Koper se začenjajo Festivali šunke in potice. Vsem obiskovalcem bodo na voljo praznične dobrote, ki jih bodo lahko poskusili. Velikonočni zajček bo prinesel presenečenja tako za starejše kot za najmlajše obiskovalce, ki se bodo v teh predprazničnih dneh naučili izdelovati zanimive velikonočne izdelke. Vroči večeri bodo praznične dni popestrili na Bowlingih Planetov Tuš, v Kranju in Kopru tudi z vročimi tekmovalci iz resničnostnega šova, ki je potekal na vroči Costa Rici.

V celjskem Planetu Tuš bo danes in jutri potekal Festival šunke in potice, kjer bodo obiskovalce razvajali z velikonočnimi dobrotami in s privlačnimi nagradnimi igrami. Oba dneva bodo v otroški igralnici Oslarija potekale Zajčkove velikonočne delavnice, kjer se bodo najmlajši naučili, kako lahko s preprostimi materiali in domišljijo izdelajo čudovite, igrive in zabavne velikonočne izdelke. V petek ob 17. uri zanje pripravljajo še Lov na pirhe, ki jih bo velikonočni zajček skril na različna mesta. V mariborskem in kranjskem Planetu Tuš bodo ustvarjalne delavnice prav tako potekale danes in jutri, lov na pirhe pa najbolj urne iskalce presenečenj čaka v petek popoldne.

V Planetu Tuš Koper bosta petek in sobota prav tako minila v znamenju velikonočnih dobrot. Festival šunke in potice bo razveselil vse ljubitelje pomladnih prazničnih dobrot, saj bodo na voljo mnoge degustacije. Pester izbor velikonočnih jedi bo na voljo tudi na Domači tržnici, kjer bodo obiskovalce pričakale lokalne dobrote izbranih okusov, lahko pa jih bodo tudi kupili. Velika noč je povezana z obdarovanjem, zato pripravljajo posebno nagradno igro za vse obiskovalce, najmlajše pa bo s skrivanjem pirhov razveselil velikonočni zajček. Vsi otroci se bodo danes in jutri v Oslariji lahko naučili izdelovati zanimive velikonočne izdelke. V soboto ob 17. uri zanje pripravljajo Veliko velikonočno zabavo z zajčkom, na velikonočni ponedeljek, 1. aprila, pa se bo praznično rajanje nadaljevalo na Veselem praznovanju, kjer bodo najmlajši lahko ustvarjali in se zabavali.

Ob prazničnem koncu tedna bo za zabavo poskrbljeno tudi na Bowlingih Planetov Tuš. V Celju bo v petek Yugo pop rock party, v soboto pa Planet party z najbolj vročimi plesnimi uspešnicami. V Mariboru se boste v petek lahko zabavali na 50 % off partyu, v soboto pa prav tako na zabavi s hišnimi DJ-i. Rajski tekmovalci z vroče Costa Rice, ki smo jih spremljali v resničnostnem šovu, bodo nepozabno vzdušje pričarali v petek, 29. marca, v Kranju, v soboto pa še v Kopru. Obalo bo sicer v petek razvnel Secret disco party.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.