Veliki modni spektakel na Planetu Tuš Celje

V četrtek, 17.3.2004 ob 18. uri je Planet Tuš Celje spremenil svojo barvo v oranžno, rumeno in zeleno…;! Postal je središče mode in lepote.

Veliki modni spektakel na Planetu Tuš Celje V četrtek, 17.3.2004 ob 18. uri je Planet Tuš Celje spremenil svojo barvo v oranžno, rumeno in zeleno…;! Postal je središče mode in lepote.

Pričel se je veliki modni spektakel na Planetu in sicer velika modna revija, v kateri so se predstavili vsi lastniki trgovinskih lokalov Planeta Tuš Celje s svojimi kolekcijami oblek, obutve in nakita ter drobnih dodatkov za pomlad – poletje 2004. Modno revijo je povezovala Rebeka Dremelj.

Začelo se je z glasbo in dvema akrobatkama na vrveh, ki sta predstavili svoje spretnosti in akrobacije. Sledili so prvi izhodi manekenov in manekenk, tako malo večjih kot tudi najmlajših. Predstavile so se kolekcije za šport in prosti čas, spanje, eleganco in udobje.

Veliki modni spektakel na Planetu Tuš Celje Prireditev so popestrili tudi letošnja udeleženka festivala Eme ALYA s svojim eksplozivnim nastopom in plesni par Nina in Blaž iz plesne šole Urška.

Modno revijo je obiskalo več kot 500 obiskovalcev, ki so z zanimanjem spremljali dogajanje na odru, vso lepoto, ki jim je bila predstavljena ter modne nasvete za letošnjo pomlad in poletje, ki jim jih je podajala Rebeka Dremelj.

Modno revijo je spremljalo veliko svetlobnih efektov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več