Veliki modni spektakel na Planetu Tuš Celje

V četrtek, 17.3.2004 ob 18. uri je Planet Tuš Celje spremenil svojo barvo v oranžno, rumeno in zeleno…;! Postal je središče mode in lepote.

Veliki modni spektakel na Planetu Tuš Celje V četrtek, 17.3.2004 ob 18. uri je Planet Tuš Celje spremenil svojo barvo v oranžno, rumeno in zeleno…;! Postal je središče mode in lepote.

Pričel se je veliki modni spektakel na Planetu in sicer velika modna revija, v kateri so se predstavili vsi lastniki trgovinskih lokalov Planeta Tuš Celje s svojimi kolekcijami oblek, obutve in nakita ter drobnih dodatkov za pomlad – poletje 2004. Modno revijo je povezovala Rebeka Dremelj.

Začelo se je z glasbo in dvema akrobatkama na vrveh, ki sta predstavili svoje spretnosti in akrobacije. Sledili so prvi izhodi manekenov in manekenk, tako malo večjih kot tudi najmlajših. Predstavile so se kolekcije za šport in prosti čas, spanje, eleganco in udobje.

Veliki modni spektakel na Planetu Tuš Celje Prireditev so popestrili tudi letošnja udeleženka festivala Eme ALYA s svojim eksplozivnim nastopom in plesni par Nina in Blaž iz plesne šole Urška.

Modno revijo je obiskalo več kot 500 obiskovalcev, ki so z zanimanjem spremljali dogajanje na odru, vso lepoto, ki jim je bila predstavljena ter modne nasvete za letošnjo pomlad in poletje, ki jim jih je podajala Rebeka Dremelj.

Modno revijo je spremljalo veliko svetlobnih efektov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.