Velika otvoritev Planeta Tuš v Mariboru

Kot našega zvestega kupca in obiskovalca, vas v sredo, 30. 8. 2006, od 11. ure dalje, še posebej vabimo na uradno otvoritev Planeta Tuš Maribor ter na zabavo, kjer preprosto ne smete manjkati.

Zvezde prihajajo v Maribor, zato pridite tudi vi!

Program:
Z limuzino v Planet Tuš:
Tudi ti se lahko v Planet Tuš pripelješ v zvezdniškem stilu!
Human bowling: Žoga velikanka in ti v njej = totalna zabava.
Zabavni program: Vsaka ura je taka, da vas v avli zabava čaka.
V kino z družino: Prvi v Sloveniji si oglejte si animirano družinsko komedijo ‘Za živo mejo’!
Večni kot zvezde: Odtisnite svojo roko v vosku in postanite zvezda!
Tekmujte v bowlingu in bilijardu: Zabava je zagotovljena, nagrade tudi!
Pečen vol, goveji golaž, mortadela velikanka in 5000 kornetov na naš račun! Naj vam tekne!
Številna druga presenečenja.

Planet Tuš, kjer so zvezde doma.