Včeraj je odprl vrata market na Tuš Oilu v Murski Soboti

Svoja vrata je danes odprl market na bencinskem servisu Tuš Oil v Murski Soboti.

Svoja vrata je danes odprl market na bencinskem servisu Tuš Oil v Murski Soboti. Z gradbenimi deli smo pričeli konec meseca marca, ponudbo bencinskega servisa pa smo dopolnili z marketom, v katerem ponujamo paleto osnovnih živil ter izdelke za varno in udobno potovanje ter nego vozila.

V družbi načrtujemo v letošnjem letu izgradnjo novih bencinskih servisov in adaptacijo že obstoječih. V strategiji širitve smo si kot cilj zastavili večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev na področju celotne Slovenije. Ker pa želimo kupcem povsod ponuditi storitev na najvišji ravni, bomo ob vseh bencinskih servisih ponudili tudi spremljevalno trgovsko ponudbo.

V Murski Soboti je tako včeraj odprl vrata market z neto prodajno površino 66 m2. Kupcem ponuja izdelke za nego avtomobila ter njegova manjša popravila. V njem je moč kupiti tudi osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Zaradi nove pridobitve smo podaljšali tudi obratovalni čas bencinskega servisa. Po novem bo tako od ponedeljka do petka odprt od 7. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih pa od 8. do 20. ure.

Na bencinskem servisu bomo kot do sedaj in skladno s filozofijo podjetja ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe. Tako lahko na Tuš Oilu v Murski Soboti s kupončkom, ki ga dobite ob nakupu v trgovinah Tuš, gorivo kupujete tudi do 20 tolarjev ceneje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.