Včeraj je odprl vrata market na Tuš Oilu v Murski Soboti

Svoja vrata je danes odprl market na bencinskem servisu Tuš Oil v Murski Soboti.

Svoja vrata je danes odprl market na bencinskem servisu Tuš Oil v Murski Soboti. Z gradbenimi deli smo pričeli konec meseca marca, ponudbo bencinskega servisa pa smo dopolnili z marketom, v katerem ponujamo paleto osnovnih živil ter izdelke za varno in udobno potovanje ter nego vozila.

V družbi načrtujemo v letošnjem letu izgradnjo novih bencinskih servisov in adaptacijo že obstoječih. V strategiji širitve smo si kot cilj zastavili večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev na področju celotne Slovenije. Ker pa želimo kupcem povsod ponuditi storitev na najvišji ravni, bomo ob vseh bencinskih servisih ponudili tudi spremljevalno trgovsko ponudbo.

V Murski Soboti je tako včeraj odprl vrata market z neto prodajno površino 66 m2. Kupcem ponuja izdelke za nego avtomobila ter njegova manjša popravila. V njem je moč kupiti tudi osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Zaradi nove pridobitve smo podaljšali tudi obratovalni čas bencinskega servisa. Po novem bo tako od ponedeljka do petka odprt od 7. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih pa od 8. do 20. ure.

Na bencinskem servisu bomo kot do sedaj in skladno s filozofijo podjetja ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe. Tako lahko na Tuš Oilu v Murski Soboti s kupončkom, ki ga dobite ob nakupu v trgovinah Tuš, gorivo kupujete tudi do 20 tolarjev ceneje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več