Včeraj je odprl vrata market na Tuš Oilu v Murski Soboti

Svoja vrata je danes odprl market na bencinskem servisu Tuš Oil v Murski Soboti.

Svoja vrata je danes odprl market na bencinskem servisu Tuš Oil v Murski Soboti. Z gradbenimi deli smo pričeli konec meseca marca, ponudbo bencinskega servisa pa smo dopolnili z marketom, v katerem ponujamo paleto osnovnih živil ter izdelke za varno in udobno potovanje ter nego vozila.

V družbi načrtujemo v letošnjem letu izgradnjo novih bencinskih servisov in adaptacijo že obstoječih. V strategiji širitve smo si kot cilj zastavili večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev na področju celotne Slovenije. Ker pa želimo kupcem povsod ponuditi storitev na najvišji ravni, bomo ob vseh bencinskih servisih ponudili tudi spremljevalno trgovsko ponudbo.

V Murski Soboti je tako včeraj odprl vrata market z neto prodajno površino 66 m2. Kupcem ponuja izdelke za nego avtomobila ter njegova manjša popravila. V njem je moč kupiti tudi osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Zaradi nove pridobitve smo podaljšali tudi obratovalni čas bencinskega servisa. Po novem bo tako od ponedeljka do petka odprt od 7. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih pa od 8. do 20. ure.

Na bencinskem servisu bomo kot do sedaj in skladno s filozofijo podjetja ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe. Tako lahko na Tuš Oilu v Murski Soboti s kupončkom, ki ga dobite ob nakupu v trgovinah Tuš, gorivo kupujete tudi do 20 tolarjev ceneje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več