Vaša nova podoba’ že drugič v Planetu TUŠ”

V Planetu TUŠ se je v petek, 27. junija zvrstila že druga modna preobrazba

V Planetu Tuš se je v petek, 27. junija zvrstila že druga modna preobrazba za dva izžrebana kandidata. Klavdija iz Nove Cerkve in Simon iz Celja sta domov odnesla nova oblačila, obutev, frizuro in make-up, vsak v vrednosti 70.000 tolarjev. Stilisti so ju preobrazili v okviru mesečne akcije »Vaša nova podoba«, ki v Planetu TUŠ poteka vsak zadnji petek v mesecu. Prireditev je namenjena vsem, ki želijo svoj videz, pod vodstvom modnih strokovnjakov, stilsko spremeniti. Dogodek je povezoval Franci Podbrežnik, za dinamično vzdušje pa je poskrbelo pet različnih plesnih skupin: Top Fit Divas iz Celja, Leaving Dreams, prav tako iz Celja, plesalke plesne šole Power Dancers iz Velenja ter Celja in zasedba Ein`n`Hot iz Ljubljane.

Če želite sodelovati na modni preobrazbi:
Kandidati se lahko na modno preobrazbo prijavijo z izpolnjeno prijavnico, ki jo dobijo ter oddajo v nabiralnik v avli Planeta TUŠ. K izpolnjeni prijavnici je potrebno priložiti še novejšo fotografijo in življenjepis. Žrebanje poteka teden dni pred samim dogodkom. Kandidati pa so o sodelovanju na modni preobrazbi obveščeni po pošti.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
e-pošta: leonida@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.