Vaša nova podoba’ že drugič v Planetu TUŠ”

V Planetu TUŠ se je v petek, 27. junija zvrstila že druga modna preobrazba

V Planetu Tuš se je v petek, 27. junija zvrstila že druga modna preobrazba za dva izžrebana kandidata. Klavdija iz Nove Cerkve in Simon iz Celja sta domov odnesla nova oblačila, obutev, frizuro in make-up, vsak v vrednosti 70.000 tolarjev. Stilisti so ju preobrazili v okviru mesečne akcije »Vaša nova podoba«, ki v Planetu TUŠ poteka vsak zadnji petek v mesecu. Prireditev je namenjena vsem, ki želijo svoj videz, pod vodstvom modnih strokovnjakov, stilsko spremeniti. Dogodek je povezoval Franci Podbrežnik, za dinamično vzdušje pa je poskrbelo pet različnih plesnih skupin: Top Fit Divas iz Celja, Leaving Dreams, prav tako iz Celja, plesalke plesne šole Power Dancers iz Velenja ter Celja in zasedba Ein`n`Hot iz Ljubljane.
Vaša nova podoba' že drugič v Planetu TUŠ"
Če želite sodelovati na modni preobrazbi:
Kandidati se lahko na modno preobrazbo prijavijo z izpolnjeno prijavnico, ki jo dobijo ter oddajo v nabiralnik v avli Planeta TUŠ. K izpolnjeni prijavnici je potrebno priložiti še novejšo fotografijo in življenjepis. Žrebanje poteka teden dni pred samim dogodkom. Kandidati pa so o sodelovanju na modni preobrazbi obveščeni po pošti.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
e-pošta: leonida@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.