Vabljeni na Gobarski dan z Nejcem iz MasterChefa

  • 1

Se spomnite Jerneja Nejca Goličnika? Nadarjenega, iskrenega, simpatičnega fanta, zaljubljenega v kulinariko, ki smo ga spoznali v resničnostnem šovu MasterChef Slovenija? Gospodič s klobukom je še danes več kot aktiven kuhar, ponosni prebivalec Ljubna ob Savinji pa najbolj uživa takrat, ko lahko s svojimi jedmi navduši množico. Točno to bo dokazal v soboto, 26. septembra v Planetu Tuš Celje, ko bo na Gobarski dan pripravljal prav posebno, brezplačno gurmansko specialiteto.

Gobarski dan, ki ga Tuš v petek pripravlja v Planet Tuš Celje združuje vse, kar je povezano z gobami in gobarskim vzdušjem. Obiskovalci si bodo tekom celega dneva v avli ogledali razstavo več kot 250-ih različnih vrst gob. Katere so užitne in neužitne vrste bodo vsem z veseljem razložili poznavalci, in sicer člani gobarskega društva Bisernica Celje.

Čeprav bo gobam posvečen ves dan, pa se bo glavno dogajanje začelo odvijati ob 11. uri, ko bo nekdanji tekmovalec MasterChefa, priljubljeni kuhar Nejc v živo pripravljal ajdovo kašo Slovenske dobrote z jurčki, ki jo bodo obiskovalci lahko tudi brezplačno degustirali.

Da bo vzdušje še bolj veselo, bo poskrbel še en Nejc, in sicer absolutni svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko Nejc Pačnik. Ob zvokih tradicionalnega slovenskega glasbila in ob okusnih Slovenskih dobrotah, bodo na sporedu še nagradne igre in animacije z babico Carico, ki bo na prizorišče pripeljala še izdelke Carica in jih degustirala obiskovalcem.

Gobarski dan v jesenski sezoni, ki kar kliče po obisku gozda, bo kot nalašč za vse tiste, ki bi radi slišali profesionalne nasvete o nabiranju in lastnosti gob, pa tudi za tiste, ki imajo radi zgolj gobje jedi. Poskrbljeno bo za izobraževanje, za okusno hrano, domačo glasbo, dolgčas pa ne bo niti najmlajšim.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več