Vabimo vas na otvoritev novega centra v Logatcu

V torek, 24. junija, bomo v Logatcu odprli nov Tušev center.

V torek, 24. junija, bomo v Logatcu odprli nov Tušev center. Uradna otvoritev bo ob 12.00 uri, popestrili pa jo bomo z zabavnim programom.

Nastopila bo mažuretna skupina in pihalni orkester iz Logatca, Okrogli muzikantje, skupina Kingston, Rok n band, obiskovalce pa bosta zabavala še balonar Mihec in Mali leteči cirkus.

Pridružite se nam!

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.