Vabimo vas na otvoritev novega centra v Logatcu

V torek, 24. junija, bomo v Logatcu odprli nov Tušev center.

V torek, 24. junija, bomo v Logatcu odprli nov Tušev center. Uradna otvoritev bo ob 12.00 uri, popestrili pa jo bomo z zabavnim programom.

Nastopila bo mažuretna skupina in pihalni orkester iz Logatca, Okrogli muzikantje, skupina Kingston, Rok n band, obiskovalce pa bosta zabavala še balonar Mihec in Mali leteči cirkus.

Pridružite se nam!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.