Vabimo vas na otvoritev novega centra v Logatcu

V torek, 24. junija, bomo v Logatcu odprli nov Tušev center.

V torek, 24. junija, bomo v Logatcu odprli nov Tušev center. Uradna otvoritev bo ob 12.00 uri, popestrili pa jo bomo z zabavnim programom.

Nastopila bo mažuretna skupina in pihalni orkester iz Logatca, Okrogli muzikantje, skupina Kingston, Rok n band, obiskovalce pa bosta zabavala še balonar Mihec in Mali leteči cirkus.

Pridružite se nam!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.