Vabilo prvošolčkom!

Pridite vsi v spodaj naštete trgovine Tuš, kjer vas bo obiskal srednjeveški pisar in svoje prve črke boste lahko s gosjim peresom zapisali v srednjeveško knjigo!

Dragi prvošolčki!

Pridite v spodaj naštete trgovine Tuš, kjer vas bo obiskal srednjeveški pisar in svoje prve črke boste lahko z gosjim peresom zapisali v srednjeveško knjigo!
Vse bomo tudi nagradili z lepimi darili!

Vabljeni!

Termini:

SLOVENSKE KONJICE, 1.september ob 16.30 uri
SLOVENSKA BISTRICA, 1. september ob 18.00 uri
POLJČANE, 1. september ob 16.00 uri
ŽALEC, 1. september ob 18.00 uri

VELENJE, 2. september 16.00 uri
NAZARJE, 2. september ob 18.00 uri
TRBOVLJE, 2. september ob 16.00 uri
ZAGORJE, 2. september ob 18.00 uri

NOVA GORICA, 3.september ob 17.00 uri
KOČEVJE, 3. september ob 17.00 uri

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.