Vabilo prvošolčkom!

Pridite vsi v spodaj naštete trgovine Tuš, kjer vas bo obiskal srednjeveški pisar in svoje prve črke boste lahko s gosjim peresom zapisali v srednjeveško knjigo!

Dragi prvošolčki!

Pridite v spodaj naštete trgovine Tuš, kjer vas bo obiskal srednjeveški pisar in svoje prve črke boste lahko z gosjim peresom zapisali v srednjeveško knjigo!
Vse bomo tudi nagradili z lepimi darili!

Vabljeni!

Termini:

SLOVENSKE KONJICE, 1.september ob 16.30 uri
SLOVENSKA BISTRICA, 1. september ob 18.00 uri
POLJČANE, 1. september ob 16.00 uri
ŽALEC, 1. september ob 18.00 uri

VELENJE, 2. september 16.00 uri
NAZARJE, 2. september ob 18.00 uri
TRBOVLJE, 2. september ob 16.00 uri
ZAGORJE, 2. september ob 18.00 uri

NOVA GORICA, 3.september ob 17.00 uri
KOČEVJE, 3. september ob 17.00 uri

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.