Vabilo na otvoritev Tuševe bencinske črpalke v Mariboru

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi.

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi. S tem želimo svojim kupcem zagotoviti celovito ponudbo dobrin, ki jih potrošniki koristimo tako rekoč vsakodnevno.

Ob tej priložnosti Vas vljudno vabimo na OTVORITEV PRVE BENCINSKE ČRPALKE TUŠ, ki bo v petek, 11. julija 2003, ob 13.00 uri, na Streliški ulici 16/a, v Mariboru.

Bencinska črpalka TUŠ v Mariboru bo ob sedmih točilnih mestih opremljena tudi z avtopralnico, samopostrežno trgovino in bifejem. Nov objekt bova slavnostno odprla Aleksander Svetelšek, direktor družbe Tuš, in gospod Boris Sovič, župan MO Maribor.

Po zaključenem formalnem delu si bomo črpalko tudi ogledali, govorci pa Vam bomo na voljo za vsa Vaša vprašanja. Iskreno upam, da se nam boste pridružili!

Z najlepšimi pozdravi!

Aleksander Svetelšek,
direktor družbe Engrotuš d.o.o.

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več