Vabilo na otvoritev Tuševe bencinske črpalke v Mariboru

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi.

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi. S tem želimo svojim kupcem zagotoviti celovito ponudbo dobrin, ki jih potrošniki koristimo tako rekoč vsakodnevno.

Ob tej priložnosti Vas vljudno vabimo na OTVORITEV PRVE BENCINSKE ČRPALKE TUŠ, ki bo v petek, 11. julija 2003, ob 13.00 uri, na Streliški ulici 16/a, v Mariboru.

Bencinska črpalka TUŠ v Mariboru bo ob sedmih točilnih mestih opremljena tudi z avtopralnico, samopostrežno trgovino in bifejem. Nov objekt bova slavnostno odprla Aleksander Svetelšek, direktor družbe Tuš, in gospod Boris Sovič, župan MO Maribor.

Po zaključenem formalnem delu si bomo črpalko tudi ogledali, govorci pa Vam bomo na voljo za vsa Vaša vprašanja. Iskreno upam, da se nam boste pridružili!

Z najlepšimi pozdravi!

Aleksander Svetelšek,
direktor družbe Engrotuš d.o.o.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.