Vabilo na otvoritev Tuševe bencinske črpalke v Mariboru

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi.

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi. S tem želimo svojim kupcem zagotoviti celovito ponudbo dobrin, ki jih potrošniki koristimo tako rekoč vsakodnevno.

Ob tej priložnosti Vas vljudno vabimo na OTVORITEV PRVE BENCINSKE ČRPALKE TUŠ, ki bo v petek, 11. julija 2003, ob 13.00 uri, na Streliški ulici 16/a, v Mariboru.

Bencinska črpalka TUŠ v Mariboru bo ob sedmih točilnih mestih opremljena tudi z avtopralnico, samopostrežno trgovino in bifejem. Nov objekt bova slavnostno odprla Aleksander Svetelšek, direktor družbe Tuš, in gospod Boris Sovič, župan MO Maribor.

Po zaključenem formalnem delu si bomo črpalko tudi ogledali, govorci pa Vam bomo na voljo za vsa Vaša vprašanja. Iskreno upam, da se nam boste pridružili!

Z najlepšimi pozdravi!

Aleksander Svetelšek,
direktor družbe Engrotuš d.o.o.