Vabilo na otvoritev Tuševe bencinske črpalke v Mariboru

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi.

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi. S tem želimo svojim kupcem zagotoviti celovito ponudbo dobrin, ki jih potrošniki koristimo tako rekoč vsakodnevno.

Ob tej priložnosti Vas vljudno vabimo na OTVORITEV PRVE BENCINSKE ČRPALKE TUŠ, ki bo v petek, 11. julija 2003, ob 13.00 uri, na Streliški ulici 16/a, v Mariboru.

Bencinska črpalka TUŠ v Mariboru bo ob sedmih točilnih mestih opremljena tudi z avtopralnico, samopostrežno trgovino in bifejem. Nov objekt bova slavnostno odprla Aleksander Svetelšek, direktor družbe Tuš, in gospod Boris Sovič, župan MO Maribor.

Po zaključenem formalnem delu si bomo črpalko tudi ogledali, govorci pa Vam bomo na voljo za vsa Vaša vprašanja. Iskreno upam, da se nam boste pridružili!

Z najlepšimi pozdravi!

Aleksander Svetelšek,
direktor družbe Engrotuš d.o.o.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več