Vabilo na otvoritev Tuševe bencinske črpalke v Mariboru

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi.

Podjetje TUŠ bo svojo trgovsko ponudbo dopolnilo še z bencinskimi servisi. S tem želimo svojim kupcem zagotoviti celovito ponudbo dobrin, ki jih potrošniki koristimo tako rekoč vsakodnevno.

Ob tej priložnosti Vas vljudno vabimo na OTVORITEV PRVE BENCINSKE ČRPALKE TUŠ, ki bo v petek, 11. julija 2003, ob 13.00 uri, na Streliški ulici 16/a, v Mariboru.

Bencinska črpalka TUŠ v Mariboru bo ob sedmih točilnih mestih opremljena tudi z avtopralnico, samopostrežno trgovino in bifejem. Nov objekt bova slavnostno odprla Aleksander Svetelšek, direktor družbe Tuš, in gospod Boris Sovič, župan MO Maribor.

Po zaključenem formalnem delu si bomo črpalko tudi ogledali, govorci pa Vam bomo na voljo za vsa Vaša vprašanja. Iskreno upam, da se nam boste pridružili!

Z najlepšimi pozdravi!

Aleksander Svetelšek,
direktor družbe Engrotuš d.o.o.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.