Vabilo na izvedbo gasilske reševalne akcije

Ob mesecu požarne varnosti smo v supermarketu Tuš Mengeš prostovoljnemu gasilskemu društvu Mengeš omogočili izvedbo gasilsko reševalne akcije.

Ob mesecu požarne varnosti smo v supermarketu Tuš Mengeš prostovoljnemu gasilskemu društvu Mengeš omogočili izvedbo gasilsko reševalne akcije.

Kakšna je pripravljenost in usposobljenost prostovoljnega gasilskega društva Mengeš, s kakšnimi sredstvi razpolagajo in kakšno je sodelovanje in pripravljenost v trgovini, bomo prikazali v akciji gašenja požara, ki izbruhne na dostavnem vozilu in se zaradi več manjših eksplozij razširi na nadstrešek in v del skladišča.

Vljudno vabljeni na gasilsko reševalno vajo, ki bo v sredo, 27. oktobra 2004, ob 17.00 uri v SUPERMARKETU TUŠ MENGEŠ, Slovenska cesta 85, Mengeš.

Aleksander Svetelšek
direktor družbe Engrotuš d.o.o.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.