Vabilo na izvedbo gasilske reševalne akcije

Ob mesecu požarne varnosti smo v supermarketu Tuš Mengeš prostovoljnemu gasilskemu društvu Mengeš omogočili izvedbo gasilsko reševalne akcije.

Ob mesecu požarne varnosti smo v supermarketu Tuš Mengeš prostovoljnemu gasilskemu društvu Mengeš omogočili izvedbo gasilsko reševalne akcije.

Kakšna je pripravljenost in usposobljenost prostovoljnega gasilskega društva Mengeš, s kakšnimi sredstvi razpolagajo in kakšno je sodelovanje in pripravljenost v trgovini, bomo prikazali v akciji gašenja požara, ki izbruhne na dostavnem vozilu in se zaradi več manjših eksplozij razširi na nadstrešek in v del skladišča.

Vljudno vabljeni na gasilsko reševalno vajo, ki bo v sredo, 27. oktobra 2004, ob 17.00 uri v SUPERMARKETU TUŠ MENGEŠ, Slovenska cesta 85, Mengeš.

Aleksander Svetelšek
direktor družbe Engrotuš d.o.o.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.