Vabilo na izvedbo gasilske reševalne akcije

Ob mesecu požarne varnosti smo v supermarketu Tuš Mengeš prostovoljnemu gasilskemu društvu Mengeš omogočili izvedbo gasilsko reševalne akcije.

Kakšna je pripravljenost in usposobljenost prostovoljnega gasilskega društva Mengeš, s kakšnimi sredstvi razpolagajo in kakšno je sodelovanje in pripravljenost v trgovini, bomo prikazali v akciji gašenja požara, ki izbruhne na dostavnem vozilu in se zaradi več manjših eksplozij razširi na nadstrešek in v del skladišča.

Vljudno vabljeni na gasilsko reševalno vajo, ki bo v sredo, 27. oktobra 2004, ob 17.00 uri v SUPERMARKETU TUŠ MENGEŠ, Slovenska cesta 85, Mengeš.

Aleksander Svetelšek
direktor družbe Engrotuš d.o.o.