V Tuzli je svoja vrata odprl nov Tušev supermarket

Danes je v Tuzli pričel obratovati nov trgovski center Tuš, v katerem se nahaja najsodobnejši Tušev supermarket ter štirje trgovski in gostinski lokali.

177Danes je v Tuzli pričel obratovati nov trgovski center Tuš, v katerem se nahaja najsodobnejši Tušev supermarket ter štirje trgovski in gostinski lokali. Prvim kupcem smo pripravili pestro otvoritveno dogajanje s številnimi presenečenji, predstavniki lokalnega Zavoda za vzgojo in izobraževanje oseb z motnjami v duševnem in telesnem razvoju pa so prejeli donacijski ček v vrednosti 2000 KM.

Uradno otvoritev je napovedal nastop pihalnega orkestra Tuzla, nato pa sta zbrane nagovorila župan Tuzle Jasmin Imamović in Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš. Slavnostna govornika sta nato svečano prerezala trak in v trgovski center Tuš povabila prve kupce.

Aleksander Svetelšek je ob otvoritvi povedal: »Gre za prvo v seriji letošnjih otvoritev na območju Bosne in Hercegovina. Tuzli bosta v oktobru sledila še Bijeljina in Brčko. Zahvaljujem se meščanom in meščankam Tuzle, da so nas tako lepo sprejeli, in vsem lokalnim partnerjem, s katerimi smo ta objekt uspešno predali v uporabo.«

Levji delež od 3500 m2 prodajnih površin zavzema najsodobnejši Tušev supermarket z izbrano ponudbo več kot 15.000 živilskih in neživilskih izdelkov, ki jih bodo velik del zagotavljali tudi domači dobavitelji. Ponudbo trgovskega centra, ki ga je zgradilo podjetje Tehnograd iz Tuzle, pa zaokrožujejo še prodajalne z oblačili, obutvijo in belo tehniko ter gostinski lokal.

Po prvih nakupih so se obiskovalci lahko okrepčali z dobrotami z žara in s številnimi degustacijami, otrokom pa sta se posvetila čarodej-balonar in maskota Tuško. Vrhunec pa je slavje doživelo šele pozno popoldan z nastopom Borisa Režaka in Akija Rahimovskega, nekdanjega pevca skupine Parni Valjak.

< Nazaj

Ostale novice