V Tušu postali Logisti leta 2012

  • 4

Izvršni direktor nabave in oskrbovalne verige v podjetju Engrotuš Tadej Pojbič je prejel priznanje Logist leta 2012, ki ga podeljuje Slovensko logistično združenje. Z obsežnim projektom prenove logistike je Tuš v lanskem letu naredil izjemen korak naprej na področju organizacijske, tehnološke in okoljske odličnosti oskrbovalne verige.

Nagrajeni projekt optimizacije logistike v Tušu je obsegal izvedbo številnih ukrepov, kot so celovita prenova procesov, uvajanje sodobnih tehnologij ter kombiniranje lastnih in najetih virov. Vsi ukrepi so močno povečali učinkovitost, znižali stroške in zmanjšali obremenjevanje okolja. »Veseli nas, da je naš sodelavec Tadej Pojbič prejel laskavi naziv Logist leta 2012. Prestižna nagrada za najvidnejši napredek pri razvoju logistike potrjuje izjemno energijo, uspešno delo in odlične rezultate g. Pojbiča in njegove ekipe,« poudarjajo v Tušu.

Poleg organizacijske, tehnološke, informacijske in ekonomske odličnosti Tuševe logistike je strokovna komisija posebej izpostavila celovito razvojno naravnanost oddelka in dobre rezultate pri zmanjševanju opravljenih kilometrov, kar pozitivno vpliva na okolje in zmanjšuje ogljični odtis podjetja. »Nagrada Logist leta 2012 je rezultat dolgoletnega uspešnega dela na področju razvoja logistike in spodbuda za naprej,« dodaja Tadej Pojbič.

Zavezanost hitrosti in zanesljivosti pretoka blaga, kar sta temeljna pogoja za zagotavljanje svežine in kakovosti izdelkov na Tuševih policah, potrjuje dejstvo, da več kot 80 dostavnih kamionov vsak dan obišče več kot 250 lokacij. V enem letu se tako nabere skoraj 16 milijonov obiskov, saj njihova logistika deluje 24 ur na dan.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.