V Tušu postali Logisti leta 2012

  • 4

Izvršni direktor nabave in oskrbovalne verige v podjetju Engrotuš Tadej Pojbič je prejel priznanje Logist leta 2012, ki ga podeljuje Slovensko logistično združenje. Z obsežnim projektom prenove logistike je Tuš v lanskem letu naredil izjemen korak naprej na področju organizacijske, tehnološke in okoljske odličnosti oskrbovalne verige.

Nagrajeni projekt optimizacije logistike v Tušu je obsegal izvedbo številnih ukrepov, kot so celovita prenova procesov, uvajanje sodobnih tehnologij ter kombiniranje lastnih in najetih virov. Vsi ukrepi so močno povečali učinkovitost, znižali stroške in zmanjšali obremenjevanje okolja. »Veseli nas, da je naš sodelavec Tadej Pojbič prejel laskavi naziv Logist leta 2012. Prestižna nagrada za najvidnejši napredek pri razvoju logistike potrjuje izjemno energijo, uspešno delo in odlične rezultate g. Pojbiča in njegove ekipe,« poudarjajo v Tušu.

Poleg organizacijske, tehnološke, informacijske in ekonomske odličnosti Tuševe logistike je strokovna komisija posebej izpostavila celovito razvojno naravnanost oddelka in dobre rezultate pri zmanjševanju opravljenih kilometrov, kar pozitivno vpliva na okolje in zmanjšuje ogljični odtis podjetja. »Nagrada Logist leta 2012 je rezultat dolgoletnega uspešnega dela na področju razvoja logistike in spodbuda za naprej,« dodaja Tadej Pojbič.

Zavezanost hitrosti in zanesljivosti pretoka blaga, kar sta temeljna pogoja za zagotavljanje svežine in kakovosti izdelkov na Tuševih policah, potrjuje dejstvo, da več kot 80 dostavnih kamionov vsak dan obišče več kot 250 lokacij. V enem letu se tako nabere skoraj 16 milijonov obiskov, saj njihova logistika deluje 24 ur na dan.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.