V Tušu nov prodajni format združuje market in Cash&Carry

  • 10

Primorska regija je dobila nov koncept prodajalne v kombinaciji klasičnega marketa in Cash&Carry sistema. V Tušu so nadgradili obstoječo poslovalnico, v kateri bodo kupci še naprej lahko nemoteno opravljali svoje nakupe, hkrati pa bodo na istem mestu celostno ponudbo dobili še Cash&Carry kupci. Gre za sistem, ki istočasno ohranja navade lokalnih potrošnikov, hkrati pa z nadgrajeno ponudbo širi svojo mrežo Cash&Carry poslovalnic po Sloveniji.

»Primorska regija je zaradi zagotavljanja najboljše storitve na segmentu Tuš Cash&Carry potrebovala poslovalnico s takšnim formatom, hkrati pa na ta račun lokalnim potrošnikom nismo želeli odvzeti priročne nakupovalne izkušnje,« razlagajo v Tušu. Rezultat te vizije je novi prodajni format Tuš market Cash&Carry, ki ga danes ponosno odpirajo v Kopru.

 

Obstoječo poslovalnico v Kopru so namreč prilagodili na način, da na že poznanem mestu lokalni potrošniki dobijo še vedno vse, kar so vajeni, za večje nakupe pa jim je na voljo hipermarket v Planetu Tuš Koper. Novost je ta, da sedaj tukaj na svoj račun pridejo tudi Cash&Carry kupci, saj je ponudba namenjena tudi celotnemu Horeca sistemu in gostincem.

 

“Prilagodili smo asortiman, ki bo vseboval tako sveži del, od mesnice, delikatese, kruha do vinoteke ter nadgradili segment pijač in preostali živilski in neživilski segment. Sem vsekakor sodi še nadgrajena ponudba slovenskih izdelkov ter segmenta premium izdelkov Slovenske dobrote, lokalno pridelanih izdelkov domačih pridelovalcev” še pravijo pri Tušu.

 

Novi prodajni format se tako še bolj približuje kupcem oziroma njihovim potrebam, pri čemer odgovorni sledijo svojim osnovnim vodilom poslovanja; to so kakovost, izbor, svežina ter nizke cene. Poleg tega pri Tušu s tem širijo svojo mrežo Cash&Carry poslovalnic.

< Nazaj

Ostale novice