V Tušu ‘ne’ dvigu cen kar 11.240 izdelkov

V Tušu smo pri kar 11.240 izdelkih na policah svojih trgovin ohranili enake cene, kot so bile lanskega novembra, ali te celo znižali.

V Tušu smo pri kar 11.240 izdelkih na policah svojih trgovin ohranili enake cene, kot so bile lanskega novembra, ali te celo znižali. Takrat smo neupravičen dvig cen zavrnili najprej več kot 700 izdelkom in naše stališče do podražitev ostaja še danes enako.

V Tušu ostajamo na strani kupcev, saj že več mesecev zavračamo vse neutemeljene zahteve dobaviteljev po dvigu cen. Do danes smo tako zaustavili podražitve ali celo dosegli znižanje cen več kot 11.240 izdelkov. Poleg tega v rednih akcijah znižujemo cene več kot 1500 izdelkom.

S tem v Tušu stojimo za svojo poslovno odločitvijo, da sami cen izdelkov na svojih policah ne bodo dvigovali, hkrati pa dobaviteljem ne bodo dopustili neupravičenega dvigovanja cen.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.