V Tušu lahko odslej plačujete z mobilnim telefonom

Od danes lahko v vseh naših trgovinah plačujete tudi z mobilnim telefonom. V Tuš marketih in supermarketih je namreč nakupe sedaj mogoče poravnati tudi z Moneto, priročno in varno storitvijo, pri kateri namesto gotovine ali plačilne kartice uporabite svoj mobilni telefon.

Nakupovanje z Moneto je priročno, saj vam s seboj ni več treba nositi denarnice, stroške vseh nakupov pa poravnavate enkrat mesečno z računom mobilnega naročniškega razmerja ali z bančnega računa pri Novi KBM in Poštni banki Slovenije. V Tušu smo se za takšno plačevanje odločili, da bi svojim kupcem ponudili novo možnost izbire ter se še bolj prilagodili njihovim željam in potrebam.

Od junija lahko tako kupci z mobilnim telefonom plačujejo v vseh Tuš marketih in supermarketih, postopno pa bomo ta način plačevanja razširili še na svoje druge dejavnosti – v Tuš drogerije in na bencinske servise Tuš Oil.

Plačevanje z Moneto je popolnoma enostavno. Kupec pri plačilu v svoj mobilni telefon vtipka ukazni niz *180*niz znakov# in pritisne tipko za klic. Uporabniki Monete kot bančne storitve vtipkajo kodo PIN, uporabniki Monete kot mobilne storitve pa preskočijo vnos kode PIN, razen če so jo za namene plačevanja z Moneto posebej aktivirali. Ob uspešnem nakupu prejme kupec na mobilni telefon sporočilo SMS o opravljeni storitvi oziroma plačilu. Cena klica za vsako uspešno opravljeno transakcijo je 0,04 EUR.

Pri Moneti kot storitvi mobilnega operaterja je za varnost poskrbljeno tako, da je kupčev osnovni identifikacijski dokument mobilna številka, po želji nadgrajena s PIN kodo. Pri Moneti kot storitvi Nove KBM pa kupcu varnost zagotavlja tehnologija, uporabljena v sistemu Moneta in dodatna varnostna koda PIN.

Podrobnejše informacije najdete na spletni strani www.moneta.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.