V Tušu in Večeru zbirajo sredstva za otroke s posebnimi potrebami

V Planetu Tuš Maribor se je včeraj pričel dobrodelni projekt Bowling zvezd. Prva se je na bowling stezah pomerila ekipa reporterja Milana.

V Planetu Tuš Maribor se je včeraj pričel dobrodelni projekt Bowling zvezd. Prva se je na bowling stezah pomerila ekipa reporterja Milana. Najbolje pa se je odrezal Dejan Vedlin oz. reporter Milan, ki je za nakup didaktičnih pripomočkov za otroke s posebnimi potrebami s 138 priigranimi točkami zbral kar 276.000 tolarjev.

Dobrodelna akcija, v kateri skupaj z Večerom dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Anton Skale iz Maribora, bo potekala vsak drugi četrtek vse do začetka meseca aprila, ko se bodo za pokal bowlinga zvezd med seboj še enkrat pomerili vsi sodelujoči zvezdniki in zvezdnice.

Podoben projekt smo organizirali že v letu 2005, ko se je na dobrodelno akcijo v Planetu Tuš v Celju odzvalo kar 15 slovenskih zvezdnikov in zvezdnic. Za otroke pa smo takrat zbrali kar 3.725.000 tolarjev.

V četrtek, 23. novembra, ob 20. uri vas v Planetu Tuš Maribor zopet čaka prav posebna športna zabava. Kdo bo takrat prikazal svoje spretnosti v podiranju kegljev naj za sedaj še ostane skrivnost. A z vašim navijanjem bo šlo vsekakor lažje. Pridite, čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

Fotografija (foto Gregor Zafošnik)

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.