V Tušu bomo v letošnjem decembru obdarili kar 25.000 otrok

V Tušu bomo letos obdarili tudi najmlajše, ki bodo morali čarobni prednovoletni čas preživeti v bolniških posteljah. Prve je danes tako Božiček obiskal otroke v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

V Tušu bomo letos obdarili tudi najmlajše, ki bodo morali čarobni prednovoletni čas preživeti v bolniških posteljah. Prve je danes tako Božiček obiskal otroke v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Nekaj sredstev za obdarovanje malčkov, ki bodo morali praznične dni zaradi bolezni preživeti v bolnišnici, ste lahko letos z nakupom posebej označenih izdelkov prispevali tudi kupci v Tuševih trgovinah.

Danes je tako Božiček s svojim spremstvom obiskal otroke v bolnišnici Murska Sobota, v četrtek pa bo obdaril še malčke v mariborski in celjski bolnišnici. V Tušu upamo, da bo obisk dobrega moža pripomogel tudi k čim hitrejšemu okrevanje ter njihovi vrnitvi domov.

Sredstva za obdaritev kar 25.000 otrok, ki jih bomo v letošnjem decembru obdarovali v svojih trgovinah po celotni Sloveniji, pa so tudi letos pomagali zbirati tudi Tuševi poslovni partnerji. Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob tem povedal: ˝Tudi letos smo se odločili, da se odrečemo vsem poslovnim darilom, ter da sredstva namenimo za obdarovanje tistih, ki so daril najbolj veseli. Ni namreč lepšega darila, kot je iskreno veselje v otroških očeh.˝

V družbi Engrotuš večino svojih sponzorskih in donatorskih sredstev namenjamo otrokom in mladini. V sedaj že tradicionalnem decembrskem obdarovanju pa smo samo v štirih letih skupaj obdarili že 56.000 otrok.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več