V Tušu bomo v letošnjem decembru obdarili kar 25.000 otrok

V Tušu bomo letos obdarili tudi najmlajše, ki bodo morali čarobni prednovoletni čas preživeti v bolniških posteljah. Prve je danes tako Božiček obiskal otroke v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

V Tušu bomo letos obdarili tudi najmlajše, ki bodo morali čarobni prednovoletni čas preživeti v bolniških posteljah. Prve je danes tako Božiček obiskal otroke v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Nekaj sredstev za obdarovanje malčkov, ki bodo morali praznične dni zaradi bolezni preživeti v bolnišnici, ste lahko letos z nakupom posebej označenih izdelkov prispevali tudi kupci v Tuševih trgovinah.

Danes je tako Božiček s svojim spremstvom obiskal otroke v bolnišnici Murska Sobota, v četrtek pa bo obdaril še malčke v mariborski in celjski bolnišnici. V Tušu upamo, da bo obisk dobrega moža pripomogel tudi k čim hitrejšemu okrevanje ter njihovi vrnitvi domov.

Sredstva za obdaritev kar 25.000 otrok, ki jih bomo v letošnjem decembru obdarovali v svojih trgovinah po celotni Sloveniji, pa so tudi letos pomagali zbirati tudi Tuševi poslovni partnerji. Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob tem povedal: ˝Tudi letos smo se odločili, da se odrečemo vsem poslovnim darilom, ter da sredstva namenimo za obdarovanje tistih, ki so daril najbolj veseli. Ni namreč lepšega darila, kot je iskreno veselje v otroških očeh.˝

V družbi Engrotuš večino svojih sponzorskih in donatorskih sredstev namenjamo otrokom in mladini. V sedaj že tradicionalnem decembrskem obdarovanju pa smo samo v štirih letih skupaj obdarili že 56.000 otrok.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.