V Tušu bomo v letošnjem decembru obdarili kar 25.000 otrok

V Tušu bomo letos obdarili tudi najmlajše, ki bodo morali čarobni prednovoletni čas preživeti v bolniških posteljah. Prve je danes tako Božiček obiskal otroke v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

V Tušu bomo letos obdarili tudi najmlajše, ki bodo morali čarobni prednovoletni čas preživeti v bolniških posteljah. Prve je danes tako Božiček obiskal otroke v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Nekaj sredstev za obdarovanje malčkov, ki bodo morali praznične dni zaradi bolezni preživeti v bolnišnici, ste lahko letos z nakupom posebej označenih izdelkov prispevali tudi kupci v Tuševih trgovinah.

Danes je tako Božiček s svojim spremstvom obiskal otroke v bolnišnici Murska Sobota, v četrtek pa bo obdaril še malčke v mariborski in celjski bolnišnici. V Tušu upamo, da bo obisk dobrega moža pripomogel tudi k čim hitrejšemu okrevanje ter njihovi vrnitvi domov.

Sredstva za obdaritev kar 25.000 otrok, ki jih bomo v letošnjem decembru obdarovali v svojih trgovinah po celotni Sloveniji, pa so tudi letos pomagali zbirati tudi Tuševi poslovni partnerji. Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob tem povedal: ˝Tudi letos smo se odločili, da se odrečemo vsem poslovnim darilom, ter da sredstva namenimo za obdarovanje tistih, ki so daril najbolj veseli. Ni namreč lepšega darila, kot je iskreno veselje v otroških očeh.˝

V družbi Engrotuš večino svojih sponzorskih in donatorskih sredstev namenjamo otrokom in mladini. V sedaj že tradicionalnem decembrskem obdarovanju pa smo samo v štirih letih skupaj obdarili že 56.000 otrok.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.