V Tušu bomo v letošnjem decembru obdarili kar 25.000 otrok

V Tušu bomo letos obdarili tudi najmlajše, ki bodo morali čarobni prednovoletni čas preživeti v bolniških posteljah. Prve je danes tako Božiček obiskal otroke v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

V Tušu bomo letos obdarili tudi najmlajše, ki bodo morali čarobni prednovoletni čas preživeti v bolniških posteljah. Prve je danes tako Božiček obiskal otroke v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Nekaj sredstev za obdarovanje malčkov, ki bodo morali praznične dni zaradi bolezni preživeti v bolnišnici, ste lahko letos z nakupom posebej označenih izdelkov prispevali tudi kupci v Tuševih trgovinah.

Danes je tako Božiček s svojim spremstvom obiskal otroke v bolnišnici Murska Sobota, v četrtek pa bo obdaril še malčke v mariborski in celjski bolnišnici. V Tušu upamo, da bo obisk dobrega moža pripomogel tudi k čim hitrejšemu okrevanje ter njihovi vrnitvi domov.

Sredstva za obdaritev kar 25.000 otrok, ki jih bomo v letošnjem decembru obdarovali v svojih trgovinah po celotni Sloveniji, pa so tudi letos pomagali zbirati tudi Tuševi poslovni partnerji. Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob tem povedal: ˝Tudi letos smo se odločili, da se odrečemo vsem poslovnim darilom, ter da sredstva namenimo za obdarovanje tistih, ki so daril najbolj veseli. Ni namreč lepšega darila, kot je iskreno veselje v otroških očeh.˝

V družbi Engrotuš večino svojih sponzorskih in donatorskih sredstev namenjamo otrokom in mladini. V sedaj že tradicionalnem decembrskem obdarovanju pa smo samo v štirih letih skupaj obdarili že 56.000 otrok.

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več