V Tušu bomo poskrbeli tudi za študente

V avgustu smo v restavracijah Tuš dodatno popestrili svojo ponudbo tudi s študentskimi boni. Študentje lahko bone za ceno 295 tolarjev kupijo na prodajnih mestih Študentske organizacije Univerze v Mariboru. Obedujejo pa lahko v Mariboru v Restavraciji TUŠ Pobrežje in Restavraciji TUŠ Radvanje ter v Celju v Restavraciji TUŠ v Planetu TUŠ. Vrednost bona je 850 tolarjev, z njimi pa v restavracijah študentje dobijo celotno polnovredno, toplo kosilo, od juhe, preko glavne jedi do sladice. Vsak dan je študentom v restavracijah na voljo vsaj pet različnih kosil. Vsaj eno pa je primerno tudi za vegetarijance.

Aleksander Svetelšek nam je ob tej novosti povedal: ˝Gre za novo ponudbo v naših restavracijah, ki je namenjena posebej mladim. S študentskimi boni smo želeli popestriti ponudbo kvalitetne hrane na območju Celja in Maribora. Študentom v naših restavracijah zagotavljamo tople obroke, naši kuharji pa se še posebej trudijo, da je ponudba prehrane v naših restavracijah zdrava, pestra, uravnotežena in energijsko polna.˝

Do subvencionirane študentske prehrane so upravičeni vsi študentje, tako redni kot izredni. Izjema so le tisti izredni študenti, ki so zaposleni ali pa vpisani v evidenco brezposelnih oseb. Bone je mogoče kupiti na prodajnih mestih Študentske organizacije Univerze v Mariboru v Celju, Mariboru, Velenju in Kranju. Naročiti pa jih je mogoče tudi v Murski Soboti, Ptuju in Slovenj Gradcu. Ob naročilu hrane mora študent ob plačilu z bonom natakarju ali natakarici dokazati svoj status s predložitvijo indeksa ali študentske izkaznice, ki je veljavna za tekoče študijsko leto.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec