V Tušu bomo poskrbeli tudi za študente

V avgustu smo v restavracijah Tuš dodatno popestrili svojo ponudbo tudi s študentskimi boni. Študentje lahko bone za ceno 295 tolarjev kupijo na prodajnih mestih Študentske organizacije Univerze v Mariboru.

V avgustu smo v restavracijah Tuš dodatno popestrili svojo ponudbo tudi s študentskimi boni. Študentje lahko bone za ceno 295 tolarjev kupijo na prodajnih mestih Študentske organizacije Univerze v Mariboru. Obedujejo pa lahko v Mariboru v Restavraciji TUŠ Pobrežje in Restavraciji TUŠ Radvanje ter v Celju v Restavraciji TUŠ v Planetu TUŠ. Vrednost bona je 850 tolarjev, z njimi pa v restavracijah študentje dobijo celotno polnovredno, toplo kosilo, od juhe, preko glavne jedi do sladice. Vsak dan je študentom v restavracijah na voljo vsaj pet različnih kosil. Vsaj eno pa je primerno tudi za vegetarijance.

Aleksander Svetelšek nam je ob tej novosti povedal: ˝Gre za novo ponudbo v naših restavracijah, ki je namenjena posebej mladim. S študentskimi boni smo želeli popestriti ponudbo kvalitetne hrane na območju Celja in Maribora. Študentom v naših restavracijah zagotavljamo tople obroke, naši kuharji pa se še posebej trudijo, da je ponudba prehrane v naših restavracijah zdrava, pestra, uravnotežena in energijsko polna.˝

Do subvencionirane študentske prehrane so upravičeni vsi študentje, tako redni kot izredni. Izjema so le tisti izredni študenti, ki so zaposleni ali pa vpisani v evidenco brezposelnih oseb. Bone je mogoče kupiti na prodajnih mestih Študentske organizacije Univerze v Mariboru v Celju, Mariboru, Velenju in Kranju. Naročiti pa jih je mogoče tudi v Murski Soboti, Ptuju in Slovenj Gradcu. Ob naročilu hrane mora študent ob plačilu z bonom natakarju ali natakarici dokazati svoj status s predložitvijo indeksa ali študentske izkaznice, ki je veljavna za tekoče študijsko leto.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.