V Tušu bomo podirali slovenski kulinarični rekord

Naši kuharji bodo z več kot 1200 litri bograča izzvali dosedanji rekord!

Pred Planeti Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu bo konec avgusta potekalo podiranje slovenskega rekorda v kuhanju bograča, kjer bodo naši večkrat nagrajeni kuharji pripravili skupno več kot 1200 litrov te okusne domače jedi.

Vsi ljubitelji bograča bodo prišli na svoj račun 30. avgusta, ko bodo naši priznani kuharski mojstri postregli z bogračem v rekordnih količinah. Kuhanje bo potekalo na treh lokacijah, in sicer pred Planeti Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu, skupno pa bodo pripravili več kot 1200 litrov te okusne jedi na žlico. S tem bodo skušali preseči dosedanji slovenski rekord iz leta 2004, ko je bilo skuhanih 400 litrov bograča.

Priprave na osvojitev novega rekorda se bodo pričele že v dopoldanskih urah, vsi obiskovalci pa bodo lahko slavni bograč, ki je na različnih kulinaričnih tekmovanjih požel že vrsto nagrad, ob 15. uri brezplačno preizkusili na lastnih brbončicah. Dogajanje bodo z veselimi zvoki popestrili še Veseli svatje in Novi spomini v Celju, Vesele Štajerke in Zlati muzikanti v Mariboru ter Navihanke in harmonikar Robert Goličnik v Novem mestu. Za vse obiskovalce smo pripravili tudi vrsto lepih nagrad, na rekordnem dnevu pa pričakujemo skupno okoli 2500 ljudi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več