V Tušu bomo podirali slovenski kulinarični rekord

Naši kuharji bodo z več kot 1200 litri bograča izzvali dosedanji rekord!

Pred Planeti Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu bo konec avgusta potekalo podiranje slovenskega rekorda v kuhanju bograča, kjer bodo naši večkrat nagrajeni kuharji pripravili skupno več kot 1200 litrov te okusne domače jedi.

Vsi ljubitelji bograča bodo prišli na svoj račun 30. avgusta, ko bodo naši priznani kuharski mojstri postregli z bogračem v rekordnih količinah. Kuhanje bo potekalo na treh lokacijah, in sicer pred Planeti Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu, skupno pa bodo pripravili več kot 1200 litrov te okusne jedi na žlico. S tem bodo skušali preseči dosedanji slovenski rekord iz leta 2004, ko je bilo skuhanih 400 litrov bograča.

Priprave na osvojitev novega rekorda se bodo pričele že v dopoldanskih urah, vsi obiskovalci pa bodo lahko slavni bograč, ki je na različnih kulinaričnih tekmovanjih požel že vrsto nagrad, ob 15. uri brezplačno preizkusili na lastnih brbončicah. Dogajanje bodo z veselimi zvoki popestrili še Veseli svatje in Novi spomini v Celju, Vesele Štajerke in Zlati muzikanti v Mariboru ter Navihanke in harmonikar Robert Goličnik v Novem mestu. Za vse obiskovalce smo pripravili tudi vrsto lepih nagrad, na rekordnem dnevu pa pričakujemo skupno okoli 2500 ljudi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.