V Tuševih C&C centrih odslej še intenzivnejša skrb za poslovno odličnost svojih partnerjev

Danes je stopila v veljavo ponudba novega programa zvestobe ‘Biznis +’, ki smo jo v Tušu oblikovali za zveste stranke svojih centrov Cash&Carry. V sodelovanju z 12 ponudniki smo izbrali 38 izdelkov in storitev po posebno nizkih cenah, z nakupom katerih bodo podjetniki učinkovito vplivali na rast in razvoj svoje dejavnosti ter izboljšali odličnost svojega poslovanja. Številne poslovne priložnosti, med katerimi so tudi ugoden nakup in poslovni najem tovornega ali osebnega vozila, izobraževanja, sklenitev zavarovanj, potovanja in še mnoge druge, bodo na voljo do 30. aprila 2008.

Kupci bodo tako med 15. oktobrom 2007 in 30, aprilom 2008 ob nakupu nad 100 evrov prejeli točko B+, vsakih dodatnih 50 evrov nakupa pa jim prinese še eno točko. Z zbiranjem točk si bodo zagotovili možnost nakupa izbranega izdelka ali storitve iz kataloga Biznis + pri posameznem ponudniku.

Ponudba iz kataloga Biznis + ni namenjena le prihranku ob nakupih, ampak lahko tudi izdatno vpliva na uspešnost poslovanja. Eno glavnih vodil pri oblikovanju ponudbe je bilo zagotoviti prispevek k izboljšanju poslovne odličnosti kupcev. Ti lahko tako izbirajo med pestro ponudbo izobraževanj, kjer so na voljo udeležba na letnem strokovnem srečanju gostincev, intenzivni trening iz sodobnega protokola strežbe jedi in pijač, številni jezikovni tečaji ‘po meri’ udeležencev, izobraževalni moduli sommeliersko-kulinaričnih trendov v gostinstvu ter kuharske delavnice z najboljšimi slovenskimi kuharji.

Segment ponudbe je namenjen tudi pospeševanju rasti in razvoja dejavnosti kupcev, ki bodo z zbranimi točkami lahko s poslovnim najemom tovornega vozila iz ponudbe Biznis + vnaprej določili višino stroškov, povezanih s svojim voznim parkom ali pa se odločili kar za nakup vozila po ceni, ki je dogovorjena posebej za njih. Poleg ostalih vrhunskih izdelkov bodo kupci s ponudbo številnih zavarovanj različnih ponudnikov lahko učinkovito upravljali s finančnimi posledicami nepredvidljivih okoliščin, ki jih v poslovnem svetu nikoli ne zmanjka, in se pred njimi učinkovito zaščitili.

Poleg vsega naštetega pa bodo kupci v katalogu Biznis + našli tudi ugodno ponudbo najema konferenčnih dvoran, cateringa, potovanj in izdelave koledarjev. Izdelki in storitve so bili izbrani na podlagi skrbne raziskave potreb in želja strank Tuševih centrov Cash&Carry, za katere se je izkazalo, da jih pri svojem poslovanju najbolj potrebujejo. Tudi ponudba v 2. številki kataloga Biznis + bo oblikovana po meri najzahtevnejših kupcev, ki jo lahko ti tudi sooblikujejo s posredovanjem svojih želja in pripomb na info.cash@tus.si.