V Tuš supermarketu Škofja Loka 28 novih delovnih mest

V Škofji Loki danes odpira vrata nov Tušev supermarket. Trgovina, v kateri bodo zaposlili kar 28 novih Tuševcev, bo na več kot 1400 m2 prodajnih površin ponujala bogat izbor več kot 20.000 živilskih in neživilskih izdelkov. V ureditev in opremo najemniškega lokala v novem trgovskem centru Merkur v Škofji Loki so v Tušu vložili 700.000 evrov investicijskega kapitala.

Tušev supermarket v Škofji Loki je sodobna trgovina, prilagojena modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Največji poudarek trgovske ponudbe je na bogati ponudbi svežega programa z oddelki sadja in zelenjave, mesnice, ribarnice, toploteke, kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko ter delikatese. Ponudbo dopolnjuje širok izbor ekološko pridelanih produktov, zeleni kotiček s ponudbo rož, lončnic, bio semen in zelišč ter oddelki suhega programa in neživil. Za ureditev in opremo najemniškega lokala v novem trgovskem centru Merkur v Škofji Loki so v Tušu namenili kar 700.000 evrov, v njem pa najdejo kupci več kot 20.000 različnih izdelkov.

Najvišjo raven trgovske storitve zagotavljajo v Tušu predvsem s prijaznostjo in strokovnostjo svojih zaposlenih, saj se zavedajo, da je oseben pristop garancija za zadovoljstvo kupcev. V trgovini v Škofji Loki so zato zaposlili kar 28 novih sodelavcev. A prijaznost ter bogata, kakovostna in cenovno ugodna ponudba ni vse, kar vam ponujajo v trgovinah Tuš. ˝Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!˝ je zaveza, ki so jo v Tušu dali svojim kupcem. Za kakovost in svežino ponudbe jamčijo z vračilom denarja. Če torej z izdelkom, kupljenim v trgovini Tuš, niste zadovoljni, ga lahko prinesete nazaj in na blagajni vam, ne da bi vam bilo treba podajati razloge, vrnejo kupnino za izdelek.

Tuš supermarket v Škofji Loki bo od ponedeljka do petka odprt od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure. Njegovo otvoritev bodo v sredo pospremile različne degustacije in promocije ter posebna otvoritvena akcija.