V Tuš marketu v Postojni po novem tudi bogato založena mesnica

Jutri, v sredo, 10. oktobra, bomo ob 10. uri v Postojni odprli prenovljen in posodobljen Tuš market po meri najzahtevnejših kupcev.

Jutri, v sredo, 10. oktobra, bomo ob 10. uri v Postojni odprli prenovljen in posodobljen Tuš market po meri najzahtevnejših kupcev. Z obnovo trgovine na Ulici Franca Smrduja 2, ki je trajala le nekaj več kot dva meseca, smo popolnoma prenovili zunanjost in notranjost objekta ter namestili povsem novo notranjo opremo, ki ustreza najsodobnejšim standardom nakupovanja.

Poleg nove zunanje in notranje podobe je največja novost prenovljenega Tuš marketa v Postojni bogato založena mesnica, kjer bo kupcem na voljo vedno sveža ponudba mesa in mesnih izdelkov. Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: »Prenova našega marketa meščankam in meščanom Postojne ne prinaša le spremenjene podobe, temveč predvsem boljšo in bogatejšo ponudbo, ki bo zadovoljila tudi najvišje zahteve. Market smo zasnovali tako, da bodo kupci v kar najkrajšem času opravili vsakodnevne nakupe visoko kakovostnih izdelkov iz naše ponudbe po ugodnih cenah. Naš cilj je, da jim zagotovimo najprijetnejšo nakupovalno izkušnjo ob vsakem obisku naše trgovine.«

Prvi obiskovalci prenovljene trgovine s 600 m2 prodajnih površin pa ne bodo deležni le ugodnih nakupov; čakajo jih namreč še degustacije številnih izdelkov priznanih proizvajalcev. Market pa bo za kupce odprt vse dni v tednu in sicer od ponedeljka do petka od 7.30 do 20.00, ob sobotah od 7.30 do 17.00 in ob nedeljah od 7.30 do 12.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več