V Tuš marketu v Postojni po novem tudi bogato založena mesnica

Jutri, v sredo, 10. oktobra, bomo ob 10. uri v Postojni odprli prenovljen in posodobljen Tuš market po meri najzahtevnejših kupcev.

Jutri, v sredo, 10. oktobra, bomo ob 10. uri v Postojni odprli prenovljen in posodobljen Tuš market po meri najzahtevnejših kupcev. Z obnovo trgovine na Ulici Franca Smrduja 2, ki je trajala le nekaj več kot dva meseca, smo popolnoma prenovili zunanjost in notranjost objekta ter namestili povsem novo notranjo opremo, ki ustreza najsodobnejšim standardom nakupovanja.

Poleg nove zunanje in notranje podobe je največja novost prenovljenega Tuš marketa v Postojni bogato založena mesnica, kjer bo kupcem na voljo vedno sveža ponudba mesa in mesnih izdelkov. Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: »Prenova našega marketa meščankam in meščanom Postojne ne prinaša le spremenjene podobe, temveč predvsem boljšo in bogatejšo ponudbo, ki bo zadovoljila tudi najvišje zahteve. Market smo zasnovali tako, da bodo kupci v kar najkrajšem času opravili vsakodnevne nakupe visoko kakovostnih izdelkov iz naše ponudbe po ugodnih cenah. Naš cilj je, da jim zagotovimo najprijetnejšo nakupovalno izkušnjo ob vsakem obisku naše trgovine.«

Prvi obiskovalci prenovljene trgovine s 600 m2 prodajnih površin pa ne bodo deležni le ugodnih nakupov; čakajo jih namreč še degustacije številnih izdelkov priznanih proizvajalcev. Market pa bo za kupce odprt vse dni v tednu in sicer od ponedeljka do petka od 7.30 do 20.00, ob sobotah od 7.30 do 17.00 in ob nedeljah od 7.30 do 12.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.