V TUŠ KLUBU že več kot 500.000 članov

Kartico ugodnosti smo v podjetju Engrotuš uvedli maja 2002. V dobrih dveh letih jo je pridobilo in jo redno uporablja že več kot 500.000 Tuševih kupcev. Lastnik Tuševe kartice ugodnosti lahko ob nakupu v Tuševi trgovini postane vsak, ki si to želi.

Kartico ugodnosti smo v podjetju Engrotuš uvedli maja 2002. V dobrih dveh letih jo je pridobilo in jo redno uporablja že več kot 500.000 Tuševih kupcev. Lastnik Tuševe kartice ugodnosti lahko ob nakupu v Tuševi trgovini postane vsak, ki si to želi.

Poleg že uveljavljenih ugodnostih pa smo v Engrotušu za člane svojega kluba v začetku letošnjega leta pripravili posebne ugodnosti tudi na področju turizma. V sodelovanju s partnersko agencijo lahko člani kluba po ekskluzivno nizkih cenah letujejo na jadranski obali, nabirajo moči v različnih slovenskih termah in zdraviliščih ali potujejo v evropske prestolnice. Tuš klub pa članom nudi tudi 7-odstotne popuste pri celotni turistični ponudbi agencije adriatica.net.

Z odzivom na ponudbo turističnih aranžmajev smo v Engrotušu zelo zadovoljni, saj so rezultati presegli vsa začetna pričakovanja. S Tuš klubom je od januarja do začetka septembra letovalo kar 6.500 članov.

Gostje so pozitivno ocenili in pohvalili tako izbrane objekte, v katerih so letovali, kot tudi prijazno osebje in strokovnost vodičev na potovanjih ter prijetno druženje. Zadovoljni pa so tudi s plačilnimi pogoji aranžmajev, ki poleg ugodne cene ponujajo možnost plačila na več obrokov in s tem počitnice naredijo primerne za vsak žep.

V Engrotušu smo presenečeni tudi nad hitro uveljavitvijo brezplačne telefonske številke 080-21-70 in spletnega naslova www.tus.si, preko katerih lahko zainteresirani člani pridobijo vse informacije o letovanjih in tudi opravijo rezervacijo.

Aleksander Svetelšek, direktor družbe Engrotuš, nam je o uspehu kluba in klubske kartice povedal: ˝Ob vedno večjih zahtevah sodobnega kupca se moramo njegovim potrebam nenehno prilagajati. Tuš kartica je eno od sredstev, s katerim lahko našim zvestim kupcem ponudimo dodatne ugodnosti in jih za njihovo zvestobo nagradimo. Z rezultati, ki jih ima naša TUŠ klub kartica, smo izjemno zadovoljni, saj podatki kažejo, da je aktivnih kar 80 odstotkov njenih uporabnikov. Hkrati pa lahko na podlagi podatkov, ki se zbirajo z nakupi članov, ponudbo še bolj približamo in prilagodimo željam in potrebam naših kupcev. Odziva gostov na letovanja s Tuš klubom smo zelo veseli, takšne pohvale pa nam dajejo nov, dodaten elan, da bomo pripravili še boljšo in pestrejšo jesensko in zimsko ponudbo.˝

Članstvo v Tuš klubu poleg ugodnih in strokovno organiziranih letovanj in potovanj ponuja tudi druge popuste in ugodnosti. V naših prodajalnah lahko imetniki kartice kupujejo izdelke tudi do 50 odstotkov ceneje, za njih pripravljamo posebne nagradne igre, različne dogodke, zanimiva in izvirna druženja članov, s Tuševo kartico pa so deležni tudi popustov pri nakupu oblačil in obutve v trgovinah IN MODA ter IN SHOE in popustov pri gostinskih storitvah.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več