V TUŠ KLUBU že več kot 500.000 članov

Kartico ugodnosti smo v podjetju Engrotuš uvedli maja 2002. V dobrih dveh letih jo je pridobilo in jo redno uporablja že več kot 500.000 Tuševih kupcev. Lastnik Tuševe kartice ugodnosti lahko ob nakupu v Tuševi trgovini postane vsak, ki si to želi.

Poleg že uveljavljenih ugodnostih pa smo v Engrotušu za člane svojega kluba v začetku letošnjega leta pripravili posebne ugodnosti tudi na področju turizma. V sodelovanju s partnersko agencijo lahko člani kluba po ekskluzivno nizkih cenah letujejo na jadranski obali, nabirajo moči v različnih slovenskih termah in zdraviliščih ali potujejo v evropske prestolnice. Tuš klub pa članom nudi tudi 7-odstotne popuste pri celotni turistični ponudbi agencije adriatica.net.

Z odzivom na ponudbo turističnih aranžmajev smo v Engrotušu zelo zadovoljni, saj so rezultati presegli vsa začetna pričakovanja. S Tuš klubom je od januarja do začetka septembra letovalo kar 6.500 članov.

Gostje so pozitivno ocenili in pohvalili tako izbrane objekte, v katerih so letovali, kot tudi prijazno osebje in strokovnost vodičev na potovanjih ter prijetno druženje. Zadovoljni pa so tudi s plačilnimi pogoji aranžmajev, ki poleg ugodne cene ponujajo možnost plačila na več obrokov in s tem počitnice naredijo primerne za vsak žep.

V Engrotušu smo presenečeni tudi nad hitro uveljavitvijo brezplačne telefonske številke 080-21-70 in spletnega naslova www.tus.si, preko katerih lahko zainteresirani člani pridobijo vse informacije o letovanjih in tudi opravijo rezervacijo.

Aleksander Svetelšek, direktor družbe Engrotuš, nam je o uspehu kluba in klubske kartice povedal: ˝Ob vedno večjih zahtevah sodobnega kupca se moramo njegovim potrebam nenehno prilagajati. Tuš kartica je eno od sredstev, s katerim lahko našim zvestim kupcem ponudimo dodatne ugodnosti in jih za njihovo zvestobo nagradimo. Z rezultati, ki jih ima naša TUŠ klub kartica, smo izjemno zadovoljni, saj podatki kažejo, da je aktivnih kar 80 odstotkov njenih uporabnikov. Hkrati pa lahko na podlagi podatkov, ki se zbirajo z nakupi članov, ponudbo še bolj približamo in prilagodimo željam in potrebam naših kupcev. Odziva gostov na letovanja s Tuš klubom smo zelo veseli, takšne pohvale pa nam dajejo nov, dodaten elan, da bomo pripravili še boljšo in pestrejšo jesensko in zimsko ponudbo.˝

Članstvo v Tuš klubu poleg ugodnih in strokovno organiziranih letovanj in potovanj ponuja tudi druge popuste in ugodnosti. V naših prodajalnah lahko imetniki kartice kupujejo izdelke tudi do 50 odstotkov ceneje, za njih pripravljamo posebne nagradne igre, različne dogodke, zanimiva in izvirna druženja članov, s Tuševo kartico pa so deležni tudi popustov pri nakupu oblačil in obutve v trgovinah IN MODA ter IN SHOE in popustov pri gostinskih storitvah.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec