V Trgovinah Tuš naprodaj tudi Tušmobilovi naročniški paketi

  • 1

V trgovinah Tuš širijo celovitost svoje ponudbe. Svojim kupcem zdaj ponujajo še nakupe Tušmobilovih naročniških paketov za mobilno telefonijo. V priročni embalaži so na več kot 92 dodatnih lokacijah na voljo mobilni paketi FREE, uporabniki pa lahko naročijo tudi mobilne telefone že od 1 € naprej. Paketi FREE sicer sodijo med najbolj priljubljene naročniške pakete Tušmobila, saj so na novo definirali neomejenost uporabe storitev.

V trgovinah Tuš stremijo k dopolnjevanju ponudbe in po uspešni uvedbi plačevanja položnic so svojim kupcem ponudili možnost tudi nakupa mobilnih naročniških paketov Tušmobila. Uporabnikom od tega tedna v priročni embalaži ponujajo pakete FREE: »Nov način prodaje naročniških paketov FREE izhaja iz želje po večanju dostopnosti storitev Tušmobila, saj bodo zdaj na voljo na dodatnih 92 prodajnih mestih,« pojasnjujejo v Tušu. »Zavedamo se, da je kupčev čas dragocen ter da iščejo hitre in preproste rešitve. Odslej bodo lahko med nakupovanjem prehrane praktično sklenili tudi naročnino za mobilne storitve. Z nakupom enega izmed FREE paketov bodo to storili brez dodatnih nepotrebnih stroškov, poti ali čakanja. Vse kar mora uporabnik storiti je, da aktivira svoj FREE paket, saj je za vse ostalo poskrbljeno. Uporabnikom so na voljo paketi FREE 5, FREE 15, FREE 20 in FREE 40,« dodajajo v Tušu.

Nakup paketa v trgovini Tuš in njegova aktivacija sta torej preprosti. Uporabnik za ceno 10 eur najprej kupi posebni paket, ki vključuje kartico sim in prednaloženih 5 eur. Po klicu na brezplačno številko 080 373 333 sklene naročniško razmerje in, če želi, izbere tudi enega izmed najsodobnejših mobilnih telefonov, ki so pri Tušmobilu na voljo že za 1 €. Nato uporabnik preko pošte prejme naročniško pogodbo, ki jo podpiše in vrne poštnemu dostavljalcu, prav tako aneks za mobilni telefon. »Postopek sklepanja naročniškega razmerja smo zelo poenostavili. Uporabniki lahko obdržijo tudi obstoječo telefonsko številko ali naročijo dodatne storitve,« dodajajo v Tušmobilu. Z nakupom paketa FREE v trgovinah TUŠ prejmejo kupci še dodatni ugodnosti – 1 mesec brezplačne naročnine in brezplačno priključnino.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.