V Tešnju novi Tuš supermarket

  • 5

Skupina Tuš je z uresničevanjem strategije razvoja na strateških tržiščih odprla novi supermarket v Tešnju v Bosni in Hercegovini ter tako še razširila maloprodajno mrežo. Sedemnajsti Tuš supermarket se nahaja v poslovnem centru Ukus v Tešnju, delo pa je dobilo 25 novih zaposlenih, tako da jih v tej državi zaposlujejo že več kot 600.

Novi Tušev supermarket v Tešnju je že 17. po vrsti v Bosni in Hercegovini. Tuš v Bosni in Hercegovini v svojih trgovinah v Bihaću, Tuzli, Bijeljini, Brčkem, Cazinu, Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem Mostu, Modriči, Doboju, Veliki Kladuši, Srebreniku in zdaj tudi Tešnju zaposlujejo že več kot 600 ljudi. »V skladu z dolgoročno strategijo razvoja tudi s tem korakom krepimo svojo pozicijo v strateških dejavnostih in na perspektivnih trgih, ki jih bomo še razvijali,« pojasnjujejo v Skupini Tuš.

V sodobnem objektu Poslovnega centra Ukus se nahaja 750 m2 velik sodoben Tuš supermarket, kjer je kupcem na voljo več kot 10.000 artiklov iz prehrambnega in neprehrambnega programa. V supermarketu so posebej veliko pozornosti posvetili oddelku sveže ponudbe, kjer sta tudi lastna pekarna in mesnica. S simboličnim rezom traku sta številne kupce nove trgovine pozdravila direktor Tuš Trade BiH Tine Kek in župan občine Tešanj Fuad Šišić. V Tušu ob novih otvoritvah vedno uresničujejo tudi svoja družbeno odgovorna načela, zato so tešanjskemu društvu staršev, otrok in mladih s posebnimi potrebami podarili pet polnih nakupovalnih vozičkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.