V Tešnju novi Tuš supermarket

  • 5

Skupina Tuš je z uresničevanjem strategije razvoja na strateških tržiščih odprla novi supermarket v Tešnju v Bosni in Hercegovini ter tako še razširila maloprodajno mrežo. Sedemnajsti Tuš supermarket se nahaja v poslovnem centru Ukus v Tešnju, delo pa je dobilo 25 novih zaposlenih, tako da jih v tej državi zaposlujejo že več kot 600.

Novi Tušev supermarket v Tešnju je že 17. po vrsti v Bosni in Hercegovini. Tuš v Bosni in Hercegovini v svojih trgovinah v Bihaću, Tuzli, Bijeljini, Brčkem, Cazinu, Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju, Ugljeviku, Sanskem Mostu, Modriči, Doboju, Veliki Kladuši, Srebreniku in zdaj tudi Tešnju zaposlujejo že več kot 600 ljudi. »V skladu z dolgoročno strategijo razvoja tudi s tem korakom krepimo svojo pozicijo v strateških dejavnostih in na perspektivnih trgih, ki jih bomo še razvijali,« pojasnjujejo v Skupini Tuš.

V sodobnem objektu Poslovnega centra Ukus se nahaja 750 m2 velik sodoben Tuš supermarket, kjer je kupcem na voljo več kot 10.000 artiklov iz prehrambnega in neprehrambnega programa. V supermarketu so posebej veliko pozornosti posvetili oddelku sveže ponudbe, kjer sta tudi lastna pekarna in mesnica. S simboličnim rezom traku sta številne kupce nove trgovine pozdravila direktor Tuš Trade BiH Tine Kek in župan občine Tešanj Fuad Šišić. V Tušu ob novih otvoritvah vedno uresničujejo tudi svoja družbeno odgovorna načela, zato so tešanjskemu društvu staršev, otrok in mladih s posebnimi potrebami podarili pet polnih nakupovalnih vozičkov.

< Nazaj

Ostale novice