V supermarketu Šoštanj Tuš odprl 28 novih delovnih mest

V Šoštanju danes odpira vrata nov Tušev supermarket. V njem smo odprli kar 28 novih delovnih mest. Na dobrih 1000 m2 prodajnih površin ponuja trgovina bogat izbor več kot 14.000 živilskih in neživilskih izdelkov.

V Šoštanju danes odpira vrata nov Tušev supermarket. V njem smo odprli kar 28 novih delovnih mest. Na dobrih 1000 m2 prodajnih površin ponuja trgovina bogat izbor več kot 14.000 živilskih in neživilskih izdelkov.

Gre za sodobno trgovino, prilagojeno modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Največji poudarek trgovske ponudbe je zasnovan na bogati ponudbi svežega programa – v oddelku sadja in zelenjave, mesnice, ribarnice, kruha in pekovskega peciva ter delikatese. Ponudbo dopolnjuje širok nabor ekološko pridelanih produktov, suhega programa ter ponudba neživil. Za ureditev in opremo najemniškega lokala v poslovno- trgovskem objektu Pilon center smo v Tušu porabili kar 600.000 evrov.

Najvišjo raven trgovske storitve zagotavljamo v Tušu predvsem s prijaznostjo in strokovnostjo svojih zaposlenih, saj se zavedamo, da je oseben pristop garancija za zadovoljstvo kupcev. V trgovini v Šoštanju smo zato zaposlili kar 28 novih sodelavcev. A prijaznost ter bogata, kakovostna in cenovno ugodna ponudba ni vse, kar vam ponujamo v trgovinah Tuš. ˝Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!˝ je zaveza, ki smo jo v Tušu dali svojim kupcem. Za kakovost in svežino ponudbe jamčijo z vračilom denarja. Če torej z izdelkom, kupljenim v trgovini Tuš, niste zadovoljni, ga lahko prinesete nazaj in na blagajni vam, ne da bi vam bilo treba podajati razloge, vrnejo kupnino za izdelek. Trgovina bo od ponedeljka do petka odprta od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure.

Njeno otvoritev bo danes pospremilo pestro dogajanje, ki se bo pričelo ob 11. uri in bo trajalo vse do poznih popoldanskih ur. Obiskovalce bodo zabavali godba na pihala, orkester Roberta Goličnika, animacije balonarja in čarodeja ter številne degustacije. Po 16. uri pa bo za noro zabavo s koncertom poskrbela skupina Mambo Kings. Od otvoritve do konca letošnjega leta pa bomo v Tušu sodelovali tudi v dobrodelni akciji, saj bomo del kupnine vsakega nakupa, opravljenega v naši trgovini, namenili za ureditev in obratovanje otroškega drsališča Občine Šoštanj v Šoštanju.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.