V supermarketu Šoštanj Tuš odprl 28 novih delovnih mest

V Šoštanju danes odpira vrata nov Tušev supermarket. V njem smo odprli kar 28 novih delovnih mest. Na dobrih 1000 m2 prodajnih površin ponuja trgovina bogat izbor več kot 14.000 živilskih in neživilskih izdelkov.

V supermarketu Šoštanj Tuš odprl 28 novih delovnih mest V Šoštanju danes odpira vrata nov Tušev supermarket. V njem smo odprli kar 28 novih delovnih mest. Na dobrih 1000 m2 prodajnih površin ponuja trgovina bogat izbor več kot 14.000 živilskih in neživilskih izdelkov.

Gre za sodobno trgovino, prilagojeno modernim trgovskim smernicam in najnovejšim nakupovalnim trendom. Največji poudarek trgovske ponudbe je zasnovan na bogati ponudbi svežega programa – v oddelku sadja in zelenjave, mesnice, ribarnice, kruha in pekovskega peciva ter delikatese. Ponudbo dopolnjuje širok nabor ekološko pridelanih produktov, suhega programa ter ponudba neživil. Za ureditev in opremo najemniškega lokala v poslovno- trgovskem objektu Pilon center smo v Tušu porabili kar 600.000 evrov.

Najvišjo raven trgovske storitve zagotavljamo v Tušu predvsem s prijaznostjo in strokovnostjo svojih zaposlenih, saj se zavedamo, da je oseben pristop garancija za zadovoljstvo kupcev. V trgovini v Šoštanju smo zato zaposlili kar 28 novih sodelavcev. A prijaznost ter bogata, kakovostna in cenovno ugodna ponudba ni vse, kar vam ponujamo v trgovinah Tuš. ˝Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!˝ je zaveza, ki smo jo v Tušu dali svojim kupcem. Za kakovost in svežino ponudbe jamčijo z vračilom denarja. Če torej z izdelkom, kupljenim v trgovini Tuš, niste zadovoljni, ga lahko prinesete nazaj in na blagajni vam, ne da bi vam bilo treba podajati razloge, vrnejo kupnino za izdelek. Trgovina bo od ponedeljka do petka odprta od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure.

Njeno otvoritev bo danes pospremilo pestro dogajanje, ki se bo pričelo ob 11. uri in bo trajalo vse do poznih popoldanskih ur. Obiskovalce bodo zabavali godba na pihala, orkester Roberta Goličnika, animacije balonarja in čarodeja ter številne degustacije. Po 16. uri pa bo za noro zabavo s koncertom poskrbela skupina Mambo Kings. Od otvoritve do konca letošnjega leta pa bomo v Tušu sodelovali tudi v dobrodelni akciji, saj bomo del kupnine vsakega nakupa, opravljenega v naši trgovini, namenili za ureditev in obratovanje otroškega drsališča Občine Šoštanj v Šoštanju.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več