V sredo odprli nov Tuš supermarket v Račah

20. decembra smo ob 11. uri na naslovu Ljubljanska cesta 13 v Račah odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.600 m2.

20. decembra smo ob 11. uri na naslovu Ljubljanska cesta 13 v Račah odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.600 m2. V izgradnjo supermarketa, ki bo kupcem na svojih policah ponujal več kot 15.000 izdelkov, smo v Tušu vložili 650 milijonov tolarjev.

Sodoben supermarket, ki so ga v gradbenem podjetju Ingrad Gramat zgradili v manj kot petih mesecih, bo kupcem ponujal tudi bio kotiček. Posebej bogato pa smo v Tušu založili tudi nadstandardne oddelke mesnice, sadja in zelenjave, kruha ter delikates.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o otvoritvi povedal: ˝Ob vsaki otvoritvi pripravimo za naše obiskovalce tudi zanimiv in zabaven spremljevalni program. Ker pa trgovino v Račah odpiramo v čarobnem prednovoletnem času, smo tokrat nekaj posebnega pripravili tudi za naše najmlajše obiskovalce. Obiskal jih bo namreč Božiček, ki je seveda za otroke pripravil tudi darilca.˝

Otvoritev se je z nastopom gasilske godbe na pihala Spodnja Polskava pričela že malo pred 11. uro, ko sta nov supermarket slavnostno otvorila Milan Mlinar, direktor maloprodaje podjetja Engrotuš d.o.o., in župan občine Rače – Fram Branko Ledinek. Kot je v družbi Engrotuš v navadi, pa smo tudi tokrat v dobrodelne namene podarili kar 500 tisoč tolarjev, ki jih bodo za nakup didaktičnih pripomočkov podarili Osnovni šoli Rače.

Obiskovalci so se po uradni otvoritvi zabavali ob vragolijah balonarja in čarodeja Davida ali pa se zavrteli ob glasbi skupine Skuter. V Tušu smo pripravili tudi številne lepe nagrade, pozabili pa nismo niti na lačne želodčke obiskovalcev, ki se bodo lahko okrepčal z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Zabava je vrhunec dosegla ob 16. uri, ko bosta otvoritev novega Tuševega supermarketa pospremila še koncerta hrvaške dance skupine Karma in naše turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Nov Tuš supermarket v Račah lahko obiščete od ponedeljka do petka od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure. V Tušu pa so seveda poskrbeli tudi za veliko parkirišče, na katerem je mesta za več kot 100 jeklenih konjičkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.