V sredo odprli nov Tuš supermarket v Račah

20. decembra smo ob 11. uri na naslovu Ljubljanska cesta 13 v Račah odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.600 m2.

20. decembra smo ob 11. uri na naslovu Ljubljanska cesta 13 v Račah odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.600 m2. V izgradnjo supermarketa, ki bo kupcem na svojih policah ponujal več kot 15.000 izdelkov, smo v Tušu vložili 650 milijonov tolarjev.

Sodoben supermarket, ki so ga v gradbenem podjetju Ingrad Gramat zgradili v manj kot petih mesecih, bo kupcem ponujal tudi bio kotiček. Posebej bogato pa smo v Tušu založili tudi nadstandardne oddelke mesnice, sadja in zelenjave, kruha ter delikates.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o otvoritvi povedal: ˝Ob vsaki otvoritvi pripravimo za naše obiskovalce tudi zanimiv in zabaven spremljevalni program. Ker pa trgovino v Račah odpiramo v čarobnem prednovoletnem času, smo tokrat nekaj posebnega pripravili tudi za naše najmlajše obiskovalce. Obiskal jih bo namreč Božiček, ki je seveda za otroke pripravil tudi darilca.˝

Otvoritev se je z nastopom gasilske godbe na pihala Spodnja Polskava pričela že malo pred 11. uro, ko sta nov supermarket slavnostno otvorila Milan Mlinar, direktor maloprodaje podjetja Engrotuš d.o.o., in župan občine Rače – Fram Branko Ledinek. Kot je v družbi Engrotuš v navadi, pa smo tudi tokrat v dobrodelne namene podarili kar 500 tisoč tolarjev, ki jih bodo za nakup didaktičnih pripomočkov podarili Osnovni šoli Rače.

Obiskovalci so se po uradni otvoritvi zabavali ob vragolijah balonarja in čarodeja Davida ali pa se zavrteli ob glasbi skupine Skuter. V Tušu smo pripravili tudi številne lepe nagrade, pozabili pa nismo niti na lačne želodčke obiskovalcev, ki se bodo lahko okrepčal z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Zabava je vrhunec dosegla ob 16. uri, ko bosta otvoritev novega Tuševega supermarketa pospremila še koncerta hrvaške dance skupine Karma in naše turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Nov Tuš supermarket v Račah lahko obiščete od ponedeljka do petka od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure. V Tušu pa so seveda poskrbeli tudi za veliko parkirišče, na katerem je mesta za več kot 100 jeklenih konjičkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.