V sredo odpira vrata prvi supermarket Tuš v Mislinji

V sredo, 5. aprila, bomo na naslovu Šolska cesta 55 v Mislinji odprli nov moderen supermarket Tuš.

V sredo, 5. aprila, bomo na naslovu Šolska cesta 55 v Mislinji odprli nov moderen supermarket Tuš. Supermarket z neto prodajno površino 900 m2 je del stanovanjsko poslovnega središča Lopan, v katerem bodo poleg trgovine Tuš še drugi trgovski in gostinski lokali, pizzerija, lekarna, ambulanta ter servisni prostori.

V objektu bo v začetku aprila dokončana le trgovina Tuš, za nakup in opremo katere smo porabili 450 milijonov tolarjev. Moderen supermarket bo s svojo pestro ponudbo živil in neživilskih izdelkov močno popestril trgovsko ponudbo kraja, središče Lopan pa bo ponudbo zaokrožilo s paleto storitev in različnih trgovin.

Supermarket Tuš bo od ponedeljka do petka odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah do 17. in ob nedeljah do 12. ure. Za zadovoljstvo in dobro postrežbo bo skrbelo 25 zaposlenih, od tega je kar 22 delovnih mest novih.

Kot je ob otvoritvah naših trgovin že v navadi, jo bo tudi tokrat pospremila donacija v višini 500 tisoč tolarjev in bogat zabavno glasbeni program, namenjen vsem generacijam in različnim glasbenim okusom. Prve obiskovalce bodo pričakale tudi različne nagradne igre. Da pa nakupovanje v Tuševi trgovini in ples gostov ne bosta preveč utrudila, smo pripravili različne degustacije in seveda najboljši Tušev bograč.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.