V sredo odpira vrata prvi supermarket Tuš v Mislinji

V sredo, 5. aprila, bomo na naslovu Šolska cesta 55 v Mislinji odprli nov moderen supermarket Tuš.

V sredo, 5. aprila, bomo na naslovu Šolska cesta 55 v Mislinji odprli nov moderen supermarket Tuš. Supermarket z neto prodajno površino 900 m2 je del stanovanjsko poslovnega središča Lopan, v katerem bodo poleg trgovine Tuš še drugi trgovski in gostinski lokali, pizzerija, lekarna, ambulanta ter servisni prostori.

V objektu bo v začetku aprila dokončana le trgovina Tuš, za nakup in opremo katere smo porabili 450 milijonov tolarjev. Moderen supermarket bo s svojo pestro ponudbo živil in neživilskih izdelkov močno popestril trgovsko ponudbo kraja, središče Lopan pa bo ponudbo zaokrožilo s paleto storitev in različnih trgovin.

Supermarket Tuš bo od ponedeljka do petka odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah do 17. in ob nedeljah do 12. ure. Za zadovoljstvo in dobro postrežbo bo skrbelo 25 zaposlenih, od tega je kar 22 delovnih mest novih.

Kot je ob otvoritvah naših trgovin že v navadi, jo bo tudi tokrat pospremila donacija v višini 500 tisoč tolarjev in bogat zabavno glasbeni program, namenjen vsem generacijam in različnim glasbenim okusom. Prve obiskovalce bodo pričakale tudi različne nagradne igre. Da pa nakupovanje v Tuševi trgovini in ples gostov ne bosta preveč utrudila, smo pripravili različne degustacije in seveda najboljši Tušev bograč.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več