V sredo, 22. oktobra, odpira svoja vrata Planet Tuš Kranj

Planet Tuš v Kranju, na naslovu Cesta Jaka Platiše 18, bo svoja vrata odprl že čez dober teden dni, v sredo, 22. oktobra.

Planet Tuš v Kranju, na naslovu Cesta Jaka Platiše 18, bo svoja vrata odprl že čez dober teden dni, v sredo, 22. oktobra. Objekt s skoraj 40.000 m2 površin bo s svojo ponudbo edinstven na Gorenjskem, saj bo na enem mestu združeval raznovrstnost ponudbe trgovskega centra, zabavo multikina, ponudbo rekreacije za celo družino, aktivnosti za najmlajše, raznovrstno kulinarično in gostinsko ponudbo ter še mnogo več.

Tušev supermarket bo s 3.000 m2 prodajnih površin in več kot 35.000 izdelki le začetek bogate trgovske ponudbe, ki jo bo dopolnjevalo več kot 30 trgovin s ponudbo čevljev, oblačil, tehnike, modnih dodatkov in izdelkov za otroke, drogerija Lepota in zdravje, ponudnik telekomunikacij Tuš Telekom ter več storitvenih lokalov, kot so loterija, turistična agencija, cvetličarna in še in še.

A Planet še zdaleč ni le trgovski center. Z multikinom, bowlingom, biljardom, otroškim igriščem, prostorom za koncerte ter več gostinskimi lokali ponuja namreč tudi širok spekter zabavnih vsebin za vse generacije. 14 vrhunsko opremljenih bowling stez, primernih tudi za bowling otrok, 18 miz za biljard, 5 kinodvoran s 1238 sedeži, igrala za kar 100 otrok ter preko 800 parkirnih mest pa je le nekaj številk, ki ponazarjajo širino njegove ponudbe.

In ker je zabava rdeča nit novega Planeta Tuš, bo takšna tudi njegova otvoritev. Od 22. oktobra od 10. ure dalje vas tako čaka skoraj štirinajst dni koncertov, nastopov, ugodnosti, delavnic za otroke, popustov in presenečenj. Vabljeni!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več