V sredo, 22. oktobra, odpira svoja vrata Planet Tuš Kranj

Planet Tuš v Kranju, na naslovu Cesta Jaka Platiše 18, bo svoja vrata odprl že čez dober teden dni, v sredo, 22. oktobra.

Planet Tuš v Kranju, na naslovu Cesta Jaka Platiše 18, bo svoja vrata odprl že čez dober teden dni, v sredo, 22. oktobra. Objekt s skoraj 40.000 m2 površin bo s svojo ponudbo edinstven na Gorenjskem, saj bo na enem mestu združeval raznovrstnost ponudbe trgovskega centra, zabavo multikina, ponudbo rekreacije za celo družino, aktivnosti za najmlajše, raznovrstno kulinarično in gostinsko ponudbo ter še mnogo več.

Tušev supermarket bo s 3.000 m2 prodajnih površin in več kot 35.000 izdelki le začetek bogate trgovske ponudbe, ki jo bo dopolnjevalo več kot 30 trgovin s ponudbo čevljev, oblačil, tehnike, modnih dodatkov in izdelkov za otroke, drogerija Lepota in zdravje, ponudnik telekomunikacij Tuš Telekom ter več storitvenih lokalov, kot so loterija, turistična agencija, cvetličarna in še in še.

A Planet še zdaleč ni le trgovski center. Z multikinom, bowlingom, biljardom, otroškim igriščem, prostorom za koncerte ter več gostinskimi lokali ponuja namreč tudi širok spekter zabavnih vsebin za vse generacije. 14 vrhunsko opremljenih bowling stez, primernih tudi za bowling otrok, 18 miz za biljard, 5 kinodvoran s 1238 sedeži, igrala za kar 100 otrok ter preko 800 parkirnih mest pa je le nekaj številk, ki ponazarjajo širino njegove ponudbe.

In ker je zabava rdeča nit novega Planeta Tuš, bo takšna tudi njegova otvoritev. Od 22. oktobra od 10. ure dalje vas tako čaka skoraj štirinajst dni koncertov, nastopov, ugodnosti, delavnic za otroke, popustov in presenečenj. Vabljeni!

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.