V soboto že peti Tušev vzpon na Celjsko kočo

Novost letošnjega tekmovanja je merjenje časa z elektronskim čipom, ki ga tekmovalci, ob plačilu kavcije, prejmejo pred startom. Možna tudi predprijava preko telefona ali interneta.

V soboto že peti Tušev vzpon na Celjsko kočo V soboto, 19. junija, bomo organizirali že peti kolesarski vzpon in pohod na Celjsko kočo. Pričetek tekmovanja za kolesarje bo ob 10.00 uri, s startom izpred Planeta Tuš, pohodniki pa bodo na Celjsko kočo odšli že ob 9.30 uri, izpred Gasilskega doma v Zagradu. Tekmovalci se bodo letos pomerili v petindvajsetih kategorijah, v nagradnem skladu pa je 320.000 SIT. Pohodniki, ki se bodo prijavili in nato povzpeli na Celjsko kočo, bodo prejeli hrano in pijačo, za dobro vzdušje pa bo poskrbela skupina Happy Band.

Lani se je vzpona udeležilo več kot 300 tekmovalcev kolesarjev in še 900 pohodnikov. Med kolesarji je zmagal Jure Golčer, ki je postavil Tušev rekord proge. Letos pričakujemo okoli 1500 udeležencev.

Letošnja novost tekmovanja so elektronski čipi, ki jih tekmovalci prejmejo, ob plačilu kavcije v višini 6.000 SIT, pred startom. Slednji omogočajo individualno merjenje časa. Predprijava na tekmovanje je možna preko telefona (03/424 10 11) ali preko naše spletne strani. Startnina ob predprijavi znaša 1.500 SIT za otroke, dijake in študente, 2.000 SIT pa za odrasle. Na dan prireditve je možna prijava od 7.30 do 9.00 ure, startnina pa znaša 2.500 SIT za odrasle in 2.000 SIT za ostale. Vsi tekmovalci bodo prejeli tudi bon za hrano in pijačo.

Prijavnina za pohodnike, ki bodo na Celjsko kočo krenili ob 9.30 uri, izpred Gasilkega doma v Zagradu znaša 1.000 SIT za posameznike, 2.000 SIT za štiri družinske člane in 3.000 SIT za večje družine.

Dodatne informacije:
Leonida PEVEC
tel.: 03 424 11 32
leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.