V soboto že peti Tušev vzpon na Celjsko kočo

Novost letošnjega tekmovanja je merjenje časa z elektronskim čipom, ki ga tekmovalci, ob plačilu kavcije, prejmejo pred startom. Možna tudi predprijava preko telefona ali interneta.

V soboto, 19. junija, bomo organizirali že peti kolesarski vzpon in pohod na Celjsko kočo. Pričetek tekmovanja za kolesarje bo ob 10.00 uri, s startom izpred Planeta Tuš, pohodniki pa bodo na Celjsko kočo odšli že ob 9.30 uri, izpred Gasilskega doma v Zagradu. Tekmovalci se bodo letos pomerili v petindvajsetih kategorijah, v nagradnem skladu pa je 320.000 SIT. Pohodniki, ki se bodo prijavili in nato povzpeli na Celjsko kočo, bodo prejeli hrano in pijačo, za dobro vzdušje pa bo poskrbela skupina Happy Band.

Lani se je vzpona udeležilo več kot 300 tekmovalcev kolesarjev in še 900 pohodnikov. Med kolesarji je zmagal Jure Golčer, ki je postavil Tušev rekord proge. Letos pričakujemo okoli 1500 udeležencev.

Letošnja novost tekmovanja so elektronski čipi, ki jih tekmovalci prejmejo, ob plačilu kavcije v višini 6.000 SIT, pred startom. Slednji omogočajo individualno merjenje časa. Predprijava na tekmovanje je možna preko telefona (03/424 10 11) ali preko naše spletne strani. Startnina ob predprijavi znaša 1.500 SIT za otroke, dijake in študente, 2.000 SIT pa za odrasle. Na dan prireditve je možna prijava od 7.30 do 9.00 ure, startnina pa znaša 2.500 SIT za odrasle in 2.000 SIT za ostale. Vsi tekmovalci bodo prejeli tudi bon za hrano in pijačo.

Prijavnina za pohodnike, ki bodo na Celjsko kočo krenili ob 9.30 uri, izpred Gasilkega doma v Zagradu znaša 1.000 SIT za posameznike, 2.000 SIT za štiri družinske člane in 3.000 SIT za večje družine.

Dodatne informacije:
Leonida PEVEC
tel.: 03 424 11 32
leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.