V soboto v planetih Tuš Jinxi v Celju, Soulfingersi v Mariboru, Kingstoni v Kranju in Alya v Kopru

V Planete Tuš prihajata ta teden dve filmski novosti, triler Klepetalnica in akcijska komedija Rezervna policista. Na prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov se je ta vikend zavihtela novost preteklega tedna, animirana družinska pustolovščina Jaz, baraba. Zanimivo in pestro bo tudi večerno dogajanje v Planetih Tuš, saj bodo ob zaključku Planet Tuš festov, enodnevnih super akcij ugodnosti in zabave, to soboto za nepozabne koncerte poskrbeli Jinxi, Soulfingersi, Kingstoni in Alya.

V Planete Tuš prihajata ta teden dve filmski novosti, triler Klepetalnica in akcijska komedija Rezervna policista. Na prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov se je ta vikend zavihtela novost preteklega tedna, animirana družinska pustolovščina Jaz, baraba. Zanimivo in pestro bo tudi večerno dogajanje v Planetih Tuš, saj bodo ob zaključku Planet Tuš festov, enodnevnih super akcij ugodnosti in zabave, to soboto za nepozabne koncerte poskrbeli Jinxi, Soulfingersi, Kingstoni in Alya.
V kinematografe Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve filmski novosti. Režiser grozljivke Krog nam tokrat v trilerju Klepetalnica predstavlja srhljivo plat svetovnega spleta, kjer skupina nič hudega slutečih najstnikov spozna karizmatičnega Williama. S spretnimi psihološkimi prijemi ustvari ta srhljivo spletko, ki depresivnega Jima pelje na pot samouničenja. Akcijska komedija Rezervna policista je zgodba o dveh detektivskih parih. Danson in Highsmith sta junaka, previdni Gamble in zagrenjeni Hoitz pa le rezervna policista, ki vse dni preživita v pisarni. A vsak policist ima svoj dan. Gamble in Hoitz kmalu naletita na primer, ki bi lahko bil njuna življenjska priložnost. Rezervna policista prihajata v mariborski Planet Tuš v četrtek, 4. novembra.
Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 13.809 ljubiteljev filma. Prvo mesto je prepričljivo prevzela novost preteklega tedna, animirana družinska pustolovščina Jaz, baraba, ki si jo je ogledalo 5.155 gledalcev. S prvega na drugo mesto je zdrsnil plesni romantični film Odpleši svoje sanje v 3D, ki je v Sloveniji na ogled le v kinematografih Planetov Tuš in si ga je ta vikend ogledalo 2.368 gledalcev. Prav tako eno mesto pa je izgubila romantična drama Jej, moli, ljubi s 1.924 gledalci. Peterico zaključujeta romantična komedija Zamenjava in fantazijska akcijska komedija Čarovnikov vajenec.

V soboto bodo v Planetih Tuš Celje, Maribor, Koper in Kranj potekali Planet Tuš festi, enodnevne super akcije ugodnosti in zabave, ki bodo kupcem v vseh trgovinah, restavracijah, barih in zabaviščni ponudbi Planetov Tuš vse do pol noči nudili izjemne ugodnosti v višini najmanj 20 odstotkov. Celodnevni dogodek, ki bo v soboto potekal od jutra pa vse do polnoči, bo spremljal zanimiv zabaven program. V Celju bodo za zabavo preko dneva poskrbeli Ribič Pepe, dekleta iz skupine Foxy teens v preobleki junakinj risane serije Winx club in Tanja Žagar. Od 24. ure bodo na bowlingu za odličen zaključek dneva poskrbeli člani skupine JINX s svojo pozitivno energijo in hiti, kot so Na čemu si ti? in Tamo gdje je sve po mom. V Mariboru bodo obiskovalce zabavali risani junak Franček, Boštjan Bračič in Nina Pušlar, v slaščičarni De la Creme bodo pripravili kremno rezino velikanko. Na after partyu se obeta nepozaben žur s skupino Soulfingers. V kranjskem Planetu Tuš bodo za zabavo poskrbeli Fifi in Cvetličniki ter Manca Špik in skupina Victory. Ob 2. rojstnem dnevu gorenjskega Planeta Tuš bodo med obiskovalce razdelili torto velikanko. Zabava na bowlingu pa se bo na Gorenjskem začela ob 24. uri, ko bodo vajeti prevzeli člani skupine Kingston. Na Primorskem bodo za odlično vzdušje preko dneva poskrbeli dekleta iz skupine Foxi teens v preobleki junakinj risane serije Winx club in risani junak Ben10. Za večerno zabavo in after party pa bo v koprskem Planetu Tuš poskrbela Alya s skupino.

Za pestro večerno dogajanje bodo v Planetih Tuš poskrbeli tudi v petek. V Mariboru bo DJ Beat poskrbel, da se bo čas zopet vrnil v čarobna disco 70., 80. in 90. leta. V Celju bo klubski večer utripal v sodobnih ritmih hip hop in r´n´b glasbe, gorenjski Planet se bo pozibaval v ritmih jugo pop rocka z uspešnicami Prljavega kazališta, Bijelog Dugma, Colonie, Psiho modo popa in drugih. Na primorskem pa se bodo na M.S.N partyju vrtela zlata leta plesne glasbe.

Z oktobrom se v Planetih Tuš nadaljuje pestro jesensko dogajanje za najmlajše. Ustvarjalne delavnice v Novem mestu, Celju, Kranju in Kopru potekajo vsako soboto od 10. do 12. ure vse do konca meseca. V Kopru ob sobotah v popoldanskih urah v Oslariji potekajo otroške angleške delavnice, kjer se najmlajši na zabaven in igriv način srečujejo z zankami in ugankami angleškega jezika, vsak petek od 18. do 20. ure pa lahko primorski otroci vse do konca oktobra uživajo ob najlepših pravljicah in pripovedkah. Septembrske in oktobrske sobote so v mariborski Oslariji v znamenju tujih kultur z vsega sveta. Vsaka sobota je med 11. in 19. uro posvečena drugi deželi ali državi. Otroci spoznavajo njene značilnosti, kulturo, kulinariko, se učijo besed v tujem jeziku in se zabavajo ob značilni glasbi, plesih in igrah te dežele.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več