V soboto v planetih Tuš Jinxi v Celju, Soulfingersi v Mariboru, Kingstoni v Kranju in Alya v Kopru

V Planete Tuš prihajata ta teden dve filmski novosti, triler Klepetalnica in akcijska komedija Rezervna policista. Na prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov se je ta vikend zavihtela novost preteklega tedna, animirana družinska pustolovščina Jaz, baraba. Zanimivo in pestro bo tudi večerno dogajanje v Planetih Tuš, saj bodo ob zaključku Planet Tuš festov, enodnevnih super akcij ugodnosti in zabave, to soboto za nepozabne koncerte poskrbeli Jinxi, Soulfingersi, Kingstoni in Alya.

V Planete Tuš prihajata ta teden dve filmski novosti, triler Klepetalnica in akcijska komedija Rezervna policista. Na prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov se je ta vikend zavihtela novost preteklega tedna, animirana družinska pustolovščina Jaz, baraba. Zanimivo in pestro bo tudi večerno dogajanje v Planetih Tuš, saj bodo ob zaključku Planet Tuš festov, enodnevnih super akcij ugodnosti in zabave, to soboto za nepozabne koncerte poskrbeli Jinxi, Soulfingersi, Kingstoni in Alya.
V kinematografe Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve filmski novosti. Režiser grozljivke Krog nam tokrat v trilerju Klepetalnica predstavlja srhljivo plat svetovnega spleta, kjer skupina nič hudega slutečih najstnikov spozna karizmatičnega Williama. S spretnimi psihološkimi prijemi ustvari ta srhljivo spletko, ki depresivnega Jima pelje na pot samouničenja. Akcijska komedija Rezervna policista je zgodba o dveh detektivskih parih. Danson in Highsmith sta junaka, previdni Gamble in zagrenjeni Hoitz pa le rezervna policista, ki vse dni preživita v pisarni. A vsak policist ima svoj dan. Gamble in Hoitz kmalu naletita na primer, ki bi lahko bil njuna življenjska priložnost. Rezervna policista prihajata v mariborski Planet Tuš v četrtek, 4. novembra.
Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 13.809 ljubiteljev filma. Prvo mesto je prepričljivo prevzela novost preteklega tedna, animirana družinska pustolovščina Jaz, baraba, ki si jo je ogledalo 5.155 gledalcev. S prvega na drugo mesto je zdrsnil plesni romantični film Odpleši svoje sanje v 3D, ki je v Sloveniji na ogled le v kinematografih Planetov Tuš in si ga je ta vikend ogledalo 2.368 gledalcev. Prav tako eno mesto pa je izgubila romantična drama Jej, moli, ljubi s 1.924 gledalci. Peterico zaključujeta romantična komedija Zamenjava in fantazijska akcijska komedija Čarovnikov vajenec.

V soboto bodo v Planetih Tuš Celje, Maribor, Koper in Kranj potekali Planet Tuš festi, enodnevne super akcije ugodnosti in zabave, ki bodo kupcem v vseh trgovinah, restavracijah, barih in zabaviščni ponudbi Planetov Tuš vse do pol noči nudili izjemne ugodnosti v višini najmanj 20 odstotkov. Celodnevni dogodek, ki bo v soboto potekal od jutra pa vse do polnoči, bo spremljal zanimiv zabaven program. V Celju bodo za zabavo preko dneva poskrbeli Ribič Pepe, dekleta iz skupine Foxy teens v preobleki junakinj risane serije Winx club in Tanja Žagar. Od 24. ure bodo na bowlingu za odličen zaključek dneva poskrbeli člani skupine JINX s svojo pozitivno energijo in hiti, kot so Na čemu si ti? in Tamo gdje je sve po mom. V Mariboru bodo obiskovalce zabavali risani junak Franček, Boštjan Bračič in Nina Pušlar, v slaščičarni De la Creme bodo pripravili kremno rezino velikanko. Na after partyu se obeta nepozaben žur s skupino Soulfingers. V kranjskem Planetu Tuš bodo za zabavo poskrbeli Fifi in Cvetličniki ter Manca Špik in skupina Victory. Ob 2. rojstnem dnevu gorenjskega Planeta Tuš bodo med obiskovalce razdelili torto velikanko. Zabava na bowlingu pa se bo na Gorenjskem začela ob 24. uri, ko bodo vajeti prevzeli člani skupine Kingston. Na Primorskem bodo za odlično vzdušje preko dneva poskrbeli dekleta iz skupine Foxi teens v preobleki junakinj risane serije Winx club in risani junak Ben10. Za večerno zabavo in after party pa bo v koprskem Planetu Tuš poskrbela Alya s skupino.

Za pestro večerno dogajanje bodo v Planetih Tuš poskrbeli tudi v petek. V Mariboru bo DJ Beat poskrbel, da se bo čas zopet vrnil v čarobna disco 70., 80. in 90. leta. V Celju bo klubski večer utripal v sodobnih ritmih hip hop in r´n´b glasbe, gorenjski Planet se bo pozibaval v ritmih jugo pop rocka z uspešnicami Prljavega kazališta, Bijelog Dugma, Colonie, Psiho modo popa in drugih. Na primorskem pa se bodo na M.S.N partyju vrtela zlata leta plesne glasbe.

Z oktobrom se v Planetih Tuš nadaljuje pestro jesensko dogajanje za najmlajše. Ustvarjalne delavnice v Novem mestu, Celju, Kranju in Kopru potekajo vsako soboto od 10. do 12. ure vse do konca meseca. V Kopru ob sobotah v popoldanskih urah v Oslariji potekajo otroške angleške delavnice, kjer se najmlajši na zabaven in igriv način srečujejo z zankami in ugankami angleškega jezika, vsak petek od 18. do 20. ure pa lahko primorski otroci vse do konca oktobra uživajo ob najlepših pravljicah in pripovedkah. Septembrske in oktobrske sobote so v mariborski Oslariji v znamenju tujih kultur z vsega sveta. Vsaka sobota je med 11. in 19. uro posvečena drugi deželi ali državi. Otroci spoznavajo njene značilnosti, kulturo, kulinariko, se učijo besed v tujem jeziku in se zabavajo ob značilni glasbi, plesih in igrah te dežele.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.