V soboto se odpira po poplavi prenovljen Tušev supermarket v Vojniku

V soboto, 13. oktobra, bomo ob 9h odprli prenovljen Tušev supermarket v Vojniku, ki je bil po nedavnem hudem neurju popolnoma uničen.

V soboto, 13. oktobra, bomo ob 9h odprli prenovljen Tušev supermarket v Vojniku, ki je bil po nedavnem hudem neurju popolnoma uničen. S sanacijo, ki je bila izvedena v rekordnem času, se bodo tako življenjske razmere normalizirale za 30 zaposlenih, ki bodo znova odšli na svoja delovna mesta, ter za meščanke in meščane Vojnika, ki bodo odslej znova opravljali svoje vsakodnevne nakupe v najsodobnejšem Tuševem supermarketu.

Tušev supermarket v Vojniku ni pričakal niti svojega prvega rojstnega dne, ko ga je popolnoma uničila reka Hudinja, ki je zaradi vremenske ujme prestopila svoja bregova. Škoda, ki jo je s tem povzročila, je ogromna, po doslej zbranih ocenah krepko presega 800.000 evrov, saj je voda opustošila celotno notranjost trgovine. Uničeni so bili električna napeljava, strojna in ogrevalna oprema, vodovod ter blago na prodajnih policah.

Zaradi sanacijskih del je bil supermarket zaprt le nekaj manj kot štiri tedne. V tem času sta bili gradbeno obnovljeni tako notranjost kot zunanjost objekta, vsa uničena notranja oprema je bila odstranjena in zamenjana z novo, ki ustreza najsodobnejšim standardom nakupovanja, prav tako pa smo v Tušu skladno z zakonskimi določili odstranili tudi vse v poplavi uničeno blago. Pri sanaciji so nesebično pomagali tudi zaposleni v supermarketu, ki so kljub škodi na lastnih domovih žrtvovali svoj čas, da bi svojo trgovino čim prej znova predali v obratovanje.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: »Napeli smo vse svoje moči, da bi sanacijo Tuševega supermarketa v Vojniku čim hitreje zaključili in s tem prispevali k normalizaciji razmer za naše zaposlene v Vojniku in okolici. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujem sodelavkam in sodelavcem supermarketa za njihovo požrtvovalno pomoč pri sanaciji ter izvajalcem obnovitvenih del. S skupnim trudom smo obnovo zaključili v rekordnem času, s katero je Vojnik v manj kot enem letu po volji narave znova dobil popolnoma nov Tušev supermarket.«

Obratovalni čas supermarketa ostaja isti kot pred poplavo in bo tako za kupce odprt od ponedeljka do petka od 7:30 do 20. ure, ob sobotah od 7:30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7:30 do 12. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več