V soboto odpira vrata nov Tušev trgovinski center v Ljubljani

V soboto, 25. avgusta, bomo ob 10. uri na Bratislavski cesti 9 odprli nov trgovski center v prestolnici.

V soboto, 25. avgusta, bomo ob 10. uri na Bratislavski cesti 9 odprli nov trgovski center v prestolnici. V izgradnjo objekta, kjer bo na skoraj 10.000 m2 prodajnih površin poleg supermarketa Tuš še 21 trgovskih, gostinskih in drugih storitvenih lokalov, smo v družbi Engrotuš vložili kar 17,9 milijonov evrov.

V novem trgovskem centru Tuš Ljubljana bodo tako poleg Tuš Supermarketa še vrtni center, čokoladnica, turistična agencija, zlatar, gostinski lokal, poslovalnica Loterije Slovenije ter trgovine z oblačili, obutvijo, tehniko, avto deli, posteljnino, usnjeno galanterijo, otroško konfekcijo, nogavicami in perilom ter hišnim dekorjem.

Najsodobnejši supermarket Tuš bo na več kot 3000 m2 kupcem ponujal preko 25.000 živilskih in neživilskih izdelkov s posebnim poudarkom na bio kotičku ter na nadstandardnih oddelkih mesnice, ribarnice, sadja in zelenjave, kruha ter delikates. Kupci bodo lahko prihranili svoj dragoceni čas z nakupom pravkar pečenih mesnin, že pripravljenih jedi na žlico ter vedno svežih solat. Izbirali pa bodo lahko tudi med pestro ponudbo tehnike, igrač, tekstila, izdelkov za osebno nego, dom in gospodinjstvo in še mnogo več.

Uradno otvoritev bo v soboto, 25. avgusta, ob 10. uri napovedal Papirniški pihalni orkester Vevče. Nov trgovski center bosta otvorila generalni direktor Skupine Tuš Aleksander Svetelšek in župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Ob otvoritvi bomo organizatorjem humanitarne akcije »Pomagajmo prijatelju« podarili ček v vrednosti 2.000 EUR. Sredstva bomo namenili za šolanje psov spremljevalcev.

S svečanim prerezom traku se bo zaključil uradni del prireditve, program pa se bo nadaljeval z nastopom Mance Špik. Celodnevno dogajanje, med katerim se bodo obiskovalci lahko ob različnih degustacijah okrepčali tudi z mojstrovinami z žara, bo doseglo vrhunec ob 16.00 uri z nastopom Žane in skupine Kingston. Otroci se bodo ves čas prireditve lahko kratkočasili na napihljivcu, zabaval pa jih bo še čarodej in balonar Jole Cole. Obiskovalce čakajo tudi številna darila.

S tem pa slavja ob otvoritvi novega Tuševega centra še ne bo konec, saj se bo dogajanje nadaljevalo vse do petka, 31. avgusta. Zvrstile se bodo številne degustacije in pogostitve; v nedeljo, 26. avgusta, bodo tako obiskovalci lahko poskusili bograč, za katerega so Tuševi kuharji prejeli že mnoga kulinarična priznanja, dan kasneje pa se bodo lahko posladkali s sladoledom. Tudi ostale dni se bodo obiskovalci lahko prepustili kulinaričnim užitkom in se zabavali ob nastopu priznanega harmonikarja Roberta Goterja, nagradni igri z znanimi rokometaši in rokometašicami, kvalifikacijah za državno prvenstvo v B demanih, modni reviji z modnimi trendi za uskladitev celostne podobe ženske, nastopu orientalskih plesalk in še mnogih drugih. Celotedensko dogajanje pa bo v petek okronal nastop skupine Atomik Harmonik z začetkom ob 17.30.

Vse dni bo še posebej poskrbljeno za otroke; napihljivec jih bo čakal vsak dan med 10.30 in 18.00 uro, udeležili se bodo lahko cirkuške delavnice, uživali v plesno glasbenih animacijah in še številnih drugih dogodivščinah.

Supermarket, v katerem smo na novo zaposlili kar 100 sodelavcev, bo odprt od ponedeljka do petka od 9.00 do 21.00, ob sobotah od 8.00 do 21.00 in ob nedeljah od 9.00 do 13.00. Za udobje kupcev pa smo v Tušu poskrbeli še z arhitekturno zasnovo, ki v povezavi s skoraj 200 parkirnimi mesti omogoča hiter in učinkovit dostop do trgovskega centra.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.