V Slovenski Bistrici kupce navdušuje nova Tuš drogerija

  • 5

V Tuš centru Slovenska Bistrica je svoja vrata odprla nova Tuš drogerija. Sodobno urejena drogerija v svoji zasnovi v ospredje postavlja sodobne nakupovalne trende in je izrazito prilagojena zahtevam kupcev.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno drogerijo v Tuš centru Slovenska Bistrica odlikuje odlična ponudba dekorativne kozmetike svetovnih znamk, med drugim tudi priznana Hypoalergena dekorativna kozmetika Bell za občutljivo kožo. Prav tako je drogerija založena z bogato ponudbo preostale kozmetike za nego obraza ter naravne kozmetike, ker pa se približuje poletje pa so v ospredje postavili tudi kozmetiko za zaščito pred vplivi sončnih žarkov. Novo odprta poslovalnica del svoje prodajne površine namenja tudi oddelku prehranskih dopolnil, parfumov ter izjemno založenim in pestrim oddelku barv za lase.

»V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki so na nek način soustvarjali Tuš drogerije. Sledili smo najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili številne novosti na področju dekorativne kozmetike ter izdelkov za nego, precej poudarka pa namenjamo ponudbi prehranskih dopolnil in barvam za lase. Ponosni smo, da smo prisotni tudi v manjših slovenskih mestih in naseljih, tako že vrsto let in skupaj s prebivalci soustvarjamo prijetno nakupovanje in z veseljem pričakujemo njihov odziv ob odprtju,« so povedali v Tušu.

Vse kupce v novi Tuš drogeriji pričakujejo vsak dan med 8. in 20. uro ter ob nedeljah in praznikih med 8. in 12. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.