V Slovenski Bistrici kupce navdušuje nova Tuš drogerija

  • 5

V Tuš centru Slovenska Bistrica je svoja vrata odprla nova Tuš drogerija. Sodobno urejena drogerija v svoji zasnovi v ospredje postavlja sodobne nakupovalne trende in je izrazito prilagojena zahtevam kupcev.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno drogerijo v Tuš centru Slovenska Bistrica odlikuje odlična ponudba dekorativne kozmetike svetovnih znamk, med drugim tudi priznana Hypoalergena dekorativna kozmetika Bell za občutljivo kožo. Prav tako je drogerija založena z bogato ponudbo preostale kozmetike za nego obraza ter naravne kozmetike, ker pa se približuje poletje pa so v ospredje postavili tudi kozmetiko za zaščito pred vplivi sončnih žarkov. Novo odprta poslovalnica del svoje prodajne površine namenja tudi oddelku prehranskih dopolnil, parfumov ter izjemno založenim in pestrim oddelku barv za lase.

»V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki so na nek način soustvarjali Tuš drogerije. Sledili smo najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili številne novosti na področju dekorativne kozmetike ter izdelkov za nego, precej poudarka pa namenjamo ponudbi prehranskih dopolnil in barvam za lase. Ponosni smo, da smo prisotni tudi v manjših slovenskih mestih in naseljih, tako že vrsto let in skupaj s prebivalci soustvarjamo prijetno nakupovanje in z veseljem pričakujemo njihov odziv ob odprtju,« so povedali v Tušu.

Vse kupce v novi Tuš drogeriji pričakujejo vsak dan med 8. in 20. uro ter ob nedeljah in praznikih med 8. in 12. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več