V Slovenski Bistrici kupce navdušuje nova Tuš drogerija

  • 5

V Tuš centru Slovenska Bistrica je svoja vrata odprla nova Tuš drogerija. Sodobno urejena drogerija v svoji zasnovi v ospredje postavlja sodobne nakupovalne trende in je izrazito prilagojena zahtevam kupcev.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojeno drogerijo v Tuš centru Slovenska Bistrica odlikuje odlična ponudba dekorativne kozmetike svetovnih znamk, med drugim tudi priznana Hypoalergena dekorativna kozmetika Bell za občutljivo kožo. Prav tako je drogerija založena z bogato ponudbo preostale kozmetike za nego obraza ter naravne kozmetike, ker pa se približuje poletje pa so v ospredje postavili tudi kozmetiko za zaščito pred vplivi sončnih žarkov. Novo odprta poslovalnica del svoje prodajne površine namenja tudi oddelku prehranskih dopolnil, parfumov ter izjemno založenim in pestrim oddelku barv za lase.

»V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki so na nek način soustvarjali Tuš drogerije. Sledili smo najsodobnejšim trendom nakupovanja in v naš asortiman vključili številne novosti na področju dekorativne kozmetike ter izdelkov za nego, precej poudarka pa namenjamo ponudbi prehranskih dopolnil in barvam za lase. Ponosni smo, da smo prisotni tudi v manjših slovenskih mestih in naseljih, tako že vrsto let in skupaj s prebivalci soustvarjamo prijetno nakupovanje in z veseljem pričakujemo njihov odziv ob odprtju,« so povedali v Tušu.

Vse kupce v novi Tuš drogeriji pričakujejo vsak dan med 8. in 20. uro ter ob nedeljah in praznikih med 8. in 12. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več