V Škofji Loki od četrtka prenovljen Tuš supermarket

  • 1

V Tušu so prenovili supermarket v Škofji Loki in ga prilagodili sodobnim nakupovalnim trendom. V ospredju ostajata svežina in kakovost, sicer temelja Tuševe ponudbe, dodatno pa so se posvetili izboljšanju učinkovitosti nakupov. Kupcem bo tako od četrtka zjutraj na voljo sodobna trgovina, kjer bodo hitro lahko opravili vsakodnevne nakupe. Na otvoritveni dan pa kupce čakajo tudi dodatne ugodnosti in akcije.

Nakupovalne navade se dandanes hitro spreminjajo, zato so v Tušu prisluhnili svojim kupcem in se odločili, da bodo spremenili podobo svoje poslovalnice v Škofji Loki. Supermarket v Merkurjevem centru je za nekaj dni zaprl svoja vrata, že ta četrtek pa bodo Škofjeločani in okoličani zopet lahko izbirali med pestro Tuševo ponudbo. »Svežina in kakovost ponudbe sta temelja, ki ju v Tušu s pozornostjo, strokovnostjo in angažiranostjo gradimo skozi leta. Tudi v prenovljeni prodajalni zato ostajata v ospredju,« pojasnjujejo v Tušu. Ob tem so v ospredje postavili tudi učinkovitost in jo s prilagojenim prodajnim konceptom tudi izboljšali oziroma še bolj približali pričakovanjem kupcev: »Pri zasnovi smo posebej upoštevali mestne nakupovalne navade, zato je trgovina izjemno priročna. V njej lahko hitro in učinkovito opraviš večje ali manjše nakupe,« še dodajajo v Tušu.

Kupcem bodo v prenovljenem supermarketu Tuš v Škofji Loki na voljo dobro založeni oddelek sadja in zelenjave s posebnim poudarkom na živilih slovenskega porekla iz iniciative Spoštujmo slovensko, oddelek kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko. V delikatesi bodo kupci lahko izbirali med pripravljenimi solatami, pečenimi mesnimi dobrotami ali pa bodo lahko naročili narezke. Še vedno bosta na voljo izjemno dobro založeni mesnica in ribarnica, ki je med Škofjeločani še posebej priljubljena.

Delovni čas prenovljenega Tuševega supermarketa ostaja nespremenjen. Prijazne prodajalke in prodajalci pričakujejo kupce v Škofji Loki vsak dan med 8. in 20. uro, ob sobotah med 8. in 17. uro in ob nedeljah med 8. in 13. uro. Poleg rednih akcij, ki jih v Tušu ponujajo dnevno, bodo kupci v prenovljenem Tuševem supermarketu v četrtek, 23. avgusta, deležni še dodatnih otvoritvenih akcij.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.