V Škofji Loki od četrtka prenovljen Tuš supermarket

  • 1

V Tušu so prenovili supermarket v Škofji Loki in ga prilagodili sodobnim nakupovalnim trendom. V ospredju ostajata svežina in kakovost, sicer temelja Tuševe ponudbe, dodatno pa so se posvetili izboljšanju učinkovitosti nakupov. Kupcem bo tako od četrtka zjutraj na voljo sodobna trgovina, kjer bodo hitro lahko opravili vsakodnevne nakupe. Na otvoritveni dan pa kupce čakajo tudi dodatne ugodnosti in akcije.

Nakupovalne navade se dandanes hitro spreminjajo, zato so v Tušu prisluhnili svojim kupcem in se odločili, da bodo spremenili podobo svoje poslovalnice v Škofji Loki. Supermarket v Merkurjevem centru je za nekaj dni zaprl svoja vrata, že ta četrtek pa bodo Škofjeločani in okoličani zopet lahko izbirali med pestro Tuševo ponudbo. »Svežina in kakovost ponudbe sta temelja, ki ju v Tušu s pozornostjo, strokovnostjo in angažiranostjo gradimo skozi leta. Tudi v prenovljeni prodajalni zato ostajata v ospredju,« pojasnjujejo v Tušu. Ob tem so v ospredje postavili tudi učinkovitost in jo s prilagojenim prodajnim konceptom tudi izboljšali oziroma še bolj približali pričakovanjem kupcev: »Pri zasnovi smo posebej upoštevali mestne nakupovalne navade, zato je trgovina izjemno priročna. V njej lahko hitro in učinkovito opraviš večje ali manjše nakupe,« še dodajajo v Tušu.

Kupcem bodo v prenovljenem supermarketu Tuš v Škofji Loki na voljo dobro založeni oddelek sadja in zelenjave s posebnim poudarkom na živilih slovenskega porekla iz iniciative Spoštujmo slovensko, oddelek kruha in pekovskega peciva z lastno dopeko. V delikatesi bodo kupci lahko izbirali med pripravljenimi solatami, pečenimi mesnimi dobrotami ali pa bodo lahko naročili narezke. Še vedno bosta na voljo izjemno dobro založeni mesnica in ribarnica, ki je med Škofjeločani še posebej priljubljena.

Delovni čas prenovljenega Tuševega supermarketa ostaja nespremenjen. Prijazne prodajalke in prodajalci pričakujejo kupce v Škofji Loki vsak dan med 8. in 20. uro, ob sobotah med 8. in 17. uro in ob nedeljah med 8. in 13. uro. Poleg rednih akcij, ki jih v Tušu ponujajo dnevno, bodo kupci v prenovljenem Tuševem supermarketu v četrtek, 23. avgusta, deležni še dodatnih otvoritvenih akcij.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.