V samo dveh mesecij kar pet Tuševih poslovalnic na balkanskih trgih

Z današnjo otvoritvijo Tuševega supermarketa v Subotici, letos že četrtega po vrsti v Srbiji, smo zaokrožili prvo fazo svoje letošnje širitve na tem hitro razvijajočem se trgu jugovzhodne Evrope.

Z današnjo otvoritvijo Tuševega supermarketa v Subotici, letos že četrtega po vrsti v Srbiji, smo zaokrožili prvo fazo svoje letošnje širitve na tem hitro razvijajočem se trgu jugovzhodne Evrope. S tem pa se v Sloveniji uvrščamo v sam vrh na lestvici najuglednejših in najuspešnejših po prihodkih in uspešno uresničujemo napovedano intenzivno dinamiko rasti in razvoja.

Srbskim kupcem smo znova predstavili svoje visoke standarde kakovosti, ki nas uveljavlja tako na ravni ponudbe kot na ravni vseh delovnih procesov in storitev. V 1.500 m2 velikem supermarketu v Subotici je med raznoliko ponudbo več kot 14.000 izdelkov, s poudarkom na vedno svežem kruhu in pekovskih izdelkih, mesu in mesnih izdelkih, delikatesi, ribarnici ter sadju in zelenjavi. Na uradni otvoritvi se je pred vrati drenjala množica radovednih obiskovalcev, zbrane pa je nagovoril Tomaž Križaj, direktor Tuš Trade d. o. o., ki je eno izmed podjetij poslovnega sistema Skupine Tuš. Križaj je tamkajšnjim kupcem zagotovil, da jih bodo pri Tušu vselej postregli z najprijetnejšo nakupovalno izkušnjo, ki jo odlikujejo najboljše cene, prijaznost in kakovost. Svečani del otvoritve se je končal s prerezom traku in predajo donacijskega čeka Splošni bolnišnici Subotica.

Skupna vrednost vseh petih investicij, ki smo jih v letošnjem letu predstavili na tujih trgih, znaša več kot 15 milijonov evrov, s širitvijo svoje prodajne mreže pa bomo nadaljevali tudi v prihodnje. Štirim Tuševim trgovinam v Srbiji se bosta do konca leta pridružila še supermarketa v Sremski Mitrovici in Jagodini, že v prvi polovici julija pa bo v Kumanovem svoja vrata odprla že druga Tuševa poslovalnica na makedonskem trgu. Gradbena dela tudi že potekajo v Sarajevu in Doboju, tako da se bosta obstoječim štirim Tuševim trgovinam v Bosni in Hercegovini kmalu pridružili še dve. Z uresničevanjem hkratne investicijske in razvojne dinamike, ki se je izkazala za pravilno strateško odločitev, pa smo se zapisali med najbolj dinamična slovenska podjetja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.