V samo dveh mesecij kar pet Tuševih poslovalnic na balkanskih trgih

Z današnjo otvoritvijo Tuševega supermarketa v Subotici, letos že četrtega po vrsti v Srbiji, smo zaokrožili prvo fazo svoje letošnje širitve na tem hitro razvijajočem se trgu jugovzhodne Evrope.

V samo dveh mesecij kar pet Tuševih poslovalnic na balkanskih trgih Z današnjo otvoritvijo Tuševega supermarketa v Subotici, letos že četrtega po vrsti v Srbiji, smo zaokrožili prvo fazo svoje letošnje širitve na tem hitro razvijajočem se trgu jugovzhodne Evrope. S tem pa se v Sloveniji uvrščamo v sam vrh na lestvici najuglednejših in najuspešnejših po prihodkih in uspešno uresničujemo napovedano intenzivno dinamiko rasti in razvoja.

Srbskim kupcem smo znova predstavili svoje visoke standarde kakovosti, ki nas uveljavlja tako na ravni ponudbe kot na ravni vseh delovnih procesov in storitev. V 1.500 m2 velikem supermarketu v Subotici je med raznoliko ponudbo več kot 14.000 izdelkov, s poudarkom na vedno svežem kruhu in pekovskih izdelkih, mesu in mesnih izdelkih, delikatesi, ribarnici ter sadju in zelenjavi. Na uradni otvoritvi se je pred vrati drenjala množica radovednih obiskovalcev, zbrane pa je nagovoril Tomaž Križaj, direktor Tuš Trade d. o. o., ki je eno izmed podjetij poslovnega sistema Skupine Tuš. Križaj je tamkajšnjim kupcem zagotovil, da jih bodo pri Tušu vselej postregli z najprijetnejšo nakupovalno izkušnjo, ki jo odlikujejo najboljše cene, prijaznost in kakovost. Svečani del otvoritve se je končal s prerezom traku in predajo donacijskega čeka Splošni bolnišnici Subotica.

Skupna vrednost vseh petih investicij, ki smo jih v letošnjem letu predstavili na tujih trgih, znaša več kot 15 milijonov evrov, s širitvijo svoje prodajne mreže pa bomo nadaljevali tudi v prihodnje. Štirim Tuševim trgovinam v Srbiji se bosta do konca leta pridružila še supermarketa v Sremski Mitrovici in Jagodini, že v prvi polovici julija pa bo v Kumanovem svoja vrata odprla že druga Tuševa poslovalnica na makedonskem trgu. Gradbena dela tudi že potekajo v Sarajevu in Doboju, tako da se bosta obstoječim štirim Tuševim trgovinam v Bosni in Hercegovini kmalu pridružili še dve. Z uresničevanjem hkratne investicijske in razvojne dinamike, ki se je izkazala za pravilno strateško odločitev, pa smo se zapisali med najbolj dinamična slovenska podjetja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več