V Rogaški Slatini 42. Tuš drogerija

  • 3

Skupina Tuš je danes v Rogaški Slatini, v istem centru, kot že vrsto let uspešno deluje Tuš supermarket, odprla 42. poslovalnico Tuš drogerij. Letos že četrta nova poslovalnica v drugi največji slovenski verigi drogerij bo kupcem ponudila sodobno nakupovalno izkušnjo in širok izbor kozmetike, dišav, izdelkov za nego telesa, las, nohtov, prehranskih dopolnil in bižuterije.

Tuš drogerija je v Tuš centru Rogaška Slatina zraven Tuš supermarketa, ki ga dopolnjuje s svojo specializirano ponudbo drogerijskih izdelkov. Današnje odprtje nove poslovalnice, že četrte letos in skupaj 42., pomeni pomemben korak v smeri krepitve prisotnosti Skupine Tuš v strateških dejavnostih in na strateških trgih ter utrditev pozicije 2. največjega ponudnika drogerijskih izdelkov v Sloveniji.

Nova drogerija ponuja širok program drogerijskih izdelkov, kot so dekorativna kozmetika, dišave, izdelki za nego las, telesa, rok in nog, bižuterijske izdelke ter prehranska dopolnila. V Tuš drogeriji v Rogaški Slatini bodo posebno pozornost posvetili prijaznemu in strokovnemu svetovanju, za katerega bodo skrbele Tuševe svetovalke in občasno gostujoči strokovnjaki z različnih področij lepote in zdravja. Drogerija bo od ponedeljka do petka odprta od 8.00 do 20.00 ure in ob sobotah od 8.00 do 17.00 ure.

< Nazaj

Ostale novice